GTX 1650 için işlemci önerisi

Darboğaz yapmaz o işlemci demiştin darboğazı test edebileceğim bir program önerir misin sonuçları bir değerlendir.

Windows kaynaklı derken?
anakartının bios sürümü nedir yeni işlemci alacak mısın ona göre güncelleme yapmanı isteyeceğim hazır eski işlemcin elindeyken.
msinfo 32 yazıp resim at.

Darboğaz yapmaz o işlemci demiştin darboğazı test edebileceğim bir program önerir misin sonuçları bir değerlendir.

Windows kaynaklı derken?
işletim sistemi kaynaklı yani.

1723980950089.png

Anakartının BIOS sürümü nedir yeni işlemci alacak mısın ona göre güncelleme yapmanı isteyeceğim hazır eski işlemcin elindeyken.
Msinfo 32 yazıp resim at.

İşletim sistemi kaynaklı yani.

Sanırım bu fotoğraf işine yarar

Bu oluyor bu kapalı durumda mı ?
Yoksa diski kaybedersin.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9,8 KB · Görüntüleme: 13
  • Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    17,1 KB · Görüntüleme: 17
Kapalı gözüküyor kapalı olması lazım değil mi?
evet.
USB belleğiniz var mı ?
Her ihtimale karşı bios güncelleme yapmadan önce bios ayarlarınızı sıfırlayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet.
USB belleğiniz var mı?
Her ihtimale karşı BIOS güncelleme yapmadan önce BIOS ayarlarınızı sıfırlayın.

Ubs bellek evde bulamadım fakat internetten yapmak veya USB ile yapmak fark eder mi?

Ekstra bir şey sormak istiyorum mesela Hunt Showdown oynarken görüntü oluşturma geçikme oranı 300mslere kadar çıkıyor bu olayın darboğaz ile veyahut işlemci ile falan mı alakası var ne ile alakalı olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı