GTX 1650 için Ryzen işlemci ve anakart önerisi

shollessu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Şu anda i3-9100F kullanıyorum ve ekran kartım GTX 1650. bu ay maaşımın 4000TL'sini AMD işlemci ve anakart için kullanacağım. Fakat GTX 1650 için en uygun hangi işlemciyi alırım bilmiyorum. Anakart olarak aklımda B450M var eğer başka önermek istiyorsanız 3200MHz destekli olursa iyi olur işlemci de aynı şekilde desteklerse çok iyi olur. Max 4000TL bütçem var şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Konu sahibi amd olsun demiş yalnız.

GTX 1650'ye darboğaz olmaz değil mi? Benim de aklımda bu ikisi vardı zaten.

Bu işlemci için oyunlarda çok iyi fakat çoklu işlemde Ryzen 5 5500 daha iyi diyorlar. Ben arada bir video renderi yapıyorum ve oyunlarda arkada Spotify Discord Steam açık oluyor bu mu yoksa Ryzen 5 5500 mü daha iyi?

Son düzenleme:
GTX 1650'ye darboğaz olmaz değil mi? Benim de aklımda bu ikisi vardı zaten.

Bu işlemci için oyunlarda çok iyi fakat çoklu işlemde Ryzen 5 5500 daha iyi diyorlar. Ben arada bir video renderi yapıyorum ve oyunlarda arkada Spotify Discord Steam açık oluyor bu mu yoksa Ryzen 5 5500 mü daha iyi?
Renderda ciddi bir fark yok ama oyun kısmında 12100F 5500'ün ilerisinde. Her iki işlemci de darboğaz yapmaz.

Sistemin ileriye dönük olması için bence bütçeyi biraz arttırp bu ikiliyi almalısınız R5 5600 RX6900'e kadar besleyebiliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı