Çözüldü GTX 1650 ile The Witcher 3 kötü grafikler sunuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Merhaba arkadaşlar. Bugün The Witcher 3 indirdim Steam üzerinden ve oyuna girdim. Ultraya da alsam Low grafiklerde de oynasam gerçekten görüntü kalitesi çok kötü. Sistem özelliklerim bu oyun için az çok yetecek kapasitede olduğundan sistemsel bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama yine de sistem özelliklerini belirteyim;
AMD Ryzen 3 3200G.
Gainward GTX 1650.
2x8 Dual RAM.
ASUS Prime A320 MK anakart.
Not olarak belirteyim çözünürlüğün düşük diye söylemeyin, 1920x1080 oynuyorum.

Çözüm
Arkadaşlar hepinize teşekkürler ilgisinden dolayı. Bir forumda okumuştum, oyuna girerken NVIDIA Denetim Masası'ndan görüntü ayarını kaliteye, oyuna girerken de DX12'den DX11'e aldım. Oyun içindende keskinleştirmeyi kapatıp kenar yumuşatma gibi bir ayar vardı, onu da açmıştım. Şu an düzeldi.

Bence Witcher 3 günümüz için modlanmalı. Sisteminizde pek iyi olmadığı için ultrada oynayamazsınız.

Hocam beklediğimden iyi performans alıyorum. High ayarlar 60-70FPS, ultrada ise 40-45 civarı alıyorum.
Oyun ici ayarlarinizi tamamen ekran fotografi alip atar misiniz? Size ozel bir ayar yapayim direkt.

Bence Witcher 3 günümüz için modlanmalı. Sisteminizde pek iyi olmadığı için ultrada oynayamazsınız. Şu modu kurmanızı öneririm:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Fatality modunu kurarsan combat kısmı efsane oluyor. Bir de Slow Motion eklediğin zaman filmlerdeki gibi havalı hareketler çıkarabiliyorsun. 4K zırh ve HD Monster modlarını da indir. Acayip zevkli oluyor.

Ben birazcık indirdiydim. 🙂
IMG_3326.jpeg

IMG_3325.jpeg

IMG_3262.jpeg

IMG_3261.jpeg

IMG_3257.jpeg

Arkadaşlar hepinize teşekkürler ilgisinden dolayı. Bir forumda okumuştum, oyuna girerken NVIDIA Denetim Masası'ndan görüntü ayarını kaliteye, oyuna girerken de DX12'den DX11'e aldım. Oyun içindende keskinleştirmeyi kapatıp kenar yumuşatma gibi bir ayar vardı, onu da açmıştım. Şu an düzeldi.

Bence Witcher 3 günümüz için modlanmalı. Sisteminizde pek iyi olmadığı için ultrada oynayamazsınız.

Hocam beklediğimden iyi performans alıyorum. High ayarlar 60-70FPS, ultrada ise 40-45 civarı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı