GTX 1650 laptop sistem için Windows 11 vs Windows 10

ruzgaruyar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimi söyleyeyim siz karar verin. Öncelikle laptopum Excalibur G770 işlemci: 12th Intel Core i5-12450H
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650.
RAM: 8 GB (RAM'in 9 GB'ı kullanılmış gözüküyor) acaba cihazım bundan mı oyun oynatmıyor?

Her neyse arkadaşlar 1 yıldır Windows 11 kullanıyorum. Windows 10 geçsem daha yararlı mı olur acaba sistemime göre?

Arkadaşlar sistemimi söyleyeyim siz karar verin. Öncelikle laptopum Excalibur G770 işlemci: 12th Intel Core i5-12450H
RAM: 8 GB (RAM'in 9 GB'ı kullanılmış gözüküyor) acaba cihazım bundan mı oyun oynatmıyor?

Her neyse arkadaşlar 1 yıldır Windows 11 kullanıyorum. Windows 10 geçsem daha yararlı mı olur acaba sistemime göre?

Windows 10 desteği bitiyor önermem.
Windows 10 ve 11 arasında pek fark yok sisteminiz Windows 11'de rahat çalışır.

Şu anlık bence pek sıkıntı olmaz fakat windows 11 RAM ihtiyacı 10'a göre daha fazla. 8 GB RAM ile kullanabilirsiniz fakat yanına 8 GB almanızı şiddetle öneririm. He cşhaz performansı, hem Windows performansı artacaktır.

Şu anlık bence pek sıkıntı olmaz fakat Windows 11 RAM ihtiyacı 10'a göre daha fazla. 8 GB RAM ile kullanabilirsiniz fakat yanına 8 GB almanızı şiddetle öneririm. He cşhaz performansı, hem Windows performansı artacaktır.
Aralarında o kadar fark yok.
Windows 11 de sorun yaşamıyorsanız geçmeyin Windows 10'a.
Sorun varsa geçin tabii ki.
En azından Windows 11'i yeniden kurun öyle olması normal değil.
En son çare Windows 10'a dönersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı