Çözüldü GTX 1650 laptopta "Shell" hizmeti CPU kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci + Editör
RAM
8x2 16GB Crucial 2666Mhz SODIMM
SSD veya HDD modeli
512GB Intel M.2 SSD + 1TB Taşınabilir HDD USB 3.0
Ekran kartı
1650 4GB (Laptop) + İntel UHD 630
Anakart
G770

Arkadaşlar 1 saat kadar kullandıktan sonra bu illet açılıp PC'yi ısıtıyor laptop olduğundan ya cidden sinirim yardım edin

Yasak kelime fakat nolur yardım edin, 52W çekiyor pc formda gezerken bu ne bu Shell servisi kafayı sıyırıcam. Aynı konuyu 2. Açışım çünkü ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Çözüm

Dostum bu yüksek RAM kullanımı ile alakalı ve benimkisi değil.
+ Çelişmiyor.

Sanırım düzeldi, 2 saat falan oldu Warzone 2.0 ve TFT oynadım hâla açılmadı. Çözümü yazayım belki işine yarayacak olur.

CMD Yönetici olarak çalıştırın daha sonra SFC/SCANNOW yazın, tarama bittikten sonra ise,
Ayarları açın ve güncelleştirmeleri denetle diyerek güncelleyin. Her şey bittikten sonra ise restart atın temiz bir şekilde kullanmaya başlayın Benim böyle çözüldü deneyebilirsiniz.

Temiz kurulum yapılarak çözülmüş..

Format atamam, aktif kişisel cihazım ve içerisinde tekrar indirmem gerekecek 800GB ye yakın veri var. Farklı bir çözüm var mıdır?

Şimdi SFC/SCANNOW attım ve Update yaptım kırmızı şuanda Update, umarım düzelir....

Dostum bu yüksek RAM kullanımı ile alakalı ve benimkisi değil.
+ Çelişmiyor.

Sanırım düzeldi, 2 saat falan oldu Warzone 2.0 ve TFT oynadım hâla açılmadı. Çözümü yazayım belki işine yarayacak olur.

CMD Yönetici olarak çalıştırın daha sonra SFC/SCANNOW yazın, tarama bittikten sonra ise,
Ayarları açın ve güncelleştirmeleri denetle diyerek güncelleyin. Her şey bittikten sonra ise restart atın temiz bir şekilde kullanmaya başlayın Benim böyle çözüldü deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…