GTX 1650 laptopta Witcher 3 kasıyor

emirefe145

Decapat
Daha fazla  
Laptop özellikleri:

İşlemci: i5 9300H.
Ekran kartı: GTX 1650.
RAM: 8 GB.

Özellikler bu şekilde. Oyunu minimum ayarlara alsam da oyun kasmaya, takılmaya başlıyor. Minimumda bile stabil 60 asla alamıyorum, oynanmıyor diyebilirim.

Sıcaklık.
İşlemci: 93 derece civarı.
Ekran kartı: 85 civarı ve laptop kasası havada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop özellikleri:

Özellikler bu şekilde. Oyunu minimum ayarlara alsam da oyun kasmaya, takılmaya başlıyor. Minimumda bile stabil 60 asla alamıyorum, oynanmıyor diyebilirim.

Sıcaklık.

Sıcaklık değerli hiç iyi görünmüyor. Sıcaklıktan kaynaklanıyor olabilir. Bu sıcaklık değerleri bilgisayarınıza zarar verebilir dikkatli olun derim size.

Sıcaklık için ise güç tasarrufu moduna alın hala yüksekse ki ekran kartınız anormal derecelerde termal macun ve temizlik yapın. Benim ekran kartım en yüksek ayarlarda nadiren 70'i geçiyordu.

Sıcaklık için ise güç tasarrufu moduna alın hala yüksekse ki ekran kartınız anormal derecelerde termal macun ve temizlik yapın. Ben en yüksek ayarlarda bile 70'i geçtiğini nadiren gördüm ekran kartımın.
Laptop için normal değil midir hocam 90 dereceler.

İşlemci de Turbo Boost açıksa evet maalesef normal ama ekran kartı 85 bana fazla geldi ekran kartının o kadar ısınmaması lazım.
Evet ekran kartı ısısı biras anormal gibi.

Laptop özellikleri:

Sıcaklık.

Fan koyun altına laptopun kesinlikle sıcaklıktan yaşadığınız bir durum sucuk kızartılır 95 derecede bakımını falanda yaptır PC'nin ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarını 80'in altında tutmaya çalış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı