GTX 1650 olması gerekenden daha az performans veriyor

Sistemimde 11. nesil i5 işlemci, 8 GB RAM ve NVIDIA GTX 1650 4 GB ekran kartı bulunmakta. Videoda CS:GO testinde adam 10.nesil i5 işlemci kullanmasına rağmen 300 FPS görebiliyor ancak ben 150 FPS falan anca görebiliyorum. 200 bile göremiyorum çok nadiren oluyor. Aynı harita Dust 2 de oynuyorum. İşlemcim daha iyi ama adamdan daha düşük FPS alıyorum. Neden olabilir?

Hocam Windows'ta güncelleme varsa indirin veya izlediğin adam 16 GB RAM'li olabilir, SSD'si daha iyi veya daha boş olabilir bunlar yüzünden büyük ihtimal.
 
Hocam VRAM nasıl alakalı değil girsin God of War görelim FPS'i. Bir de konuyu açan hocam sizin SSD dolu mu yoksa yeterli boş yer var mı?

SSD'de 324 GB boş alan bulunmakta.

İzlediğiniz videoyu atar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Windows'ta güncelleme varsa indirin veya izlediğin adam 16 GB RAM'li olabilir, SSD'si daha iyi veya daha boş olabilir bunlar yüzünden büyük ihtimal.

Bütün Windows güncellemelerini yükledim. Sürücüler güncel. SSD diskte 324 GB boş alan var.
 
Arkadaşalr videoaki adam masaüstü bir bilgisayar kullanıyor. Konu sahibi ise laptop. GTX 1650 MOBİL ve GTX1650 arasındaki bu FPS farkı normal. Hiçbir sorun yok konu sahibinin bilgisayrında. RAM yükseltmene gerek yok.
 
Yine de videoaki FPS'in yanından bile geçemiycek sadace CS:GO oynuyorsa parasına yazık olur RAM almak.

@İbn Sina sorun ne yazar mısın?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı