GTX 1650 R3 1200 Uyumu

Darbogaz olmaz arkadaslar abartmayin. Ben RX 570 ile kullaniyorum o islemciyi sorun olmuyor.
Darboğaz zaten senin oynamana engel olan birşey değil. Darboğaz R3 1200 mesela RX570 i tam olarak besleyemez. Bu sebeple işlemci kendisini %100 kullanır ama ekran kartı nın kullanım yüzdesi %95 gibidir.Yani ekran kartı kendisini tam olarak gösteremez maximum performansı veremez.Yoksa sen R3 1200 RTX 2080 bile takabilirsin ama kullanım yüzdesi az olacağı için RX570 le aldığından çok fazla FPS almazsın.

Darboğaz zaten senin oynamana engel olan birşey değil. Darboğaz R3 1200 mesela RX570 i tam olarak besleyemez. Bu sebeple işlemci kendisini %100 kullanır ama ekran kartı nın kullanım yüzdesi %95 gibidir.Yani ekran kartı kendisini tam olarak gösteremez maximum performansı veremez.Yoksa sen R3 1200 RTX 2080 bile takabilirsin ama kullanım yüzdesi az olacağı için RX570 le aldığından çok fazla FPS almazsın.
Onu bende biliyorum. Kart %100 kullaniliyor cogu yerde zaten. Sadece ufak bi overclock yaptim islemciye ve cift kanal RAM kullanmaktayim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı