Ciddi misin? 2010'da çıktı oyun.RAM'den dolayı olabilir. Günümüz FPS oyunları 8 GB RAM'i kolaylıkla doldurabiliyor.
Oyun eskiRAM'den dolayı olabilir. Günümüz FPS oyunları 8 GB RAM'i kolaylıkla doldurabiliyor.
Denedim maalesefV-sync veya FPS sınırlama açmayı deneyebilirsin.
Mafia 2 oyununu 4GB Ram olan PC ile bile oynadım. Günümüz FPS oyunları ne alaka?RAM'den dolayı olabilir. Günümüz FPS oyunları 8 GB RAM'i kolaylıkla doldurabiliyor.
Sürücü güncel mi? Grafik ayarlarınızı atabilir misiniz?G-Sync açık ama oyunlarda gene takılma devam ediyor. Nasıl çözebilirim?
Sistem:
Oynadığım oyun Mafia 2.
- GTX 1650.
- Ryzen 5 1600.
- 8 GB RAM.
Çok saçma şekilde bugun açtım gsync sorun aynı devam ediyor çözüm de bulamadımMafia 2 oyununu 4GB Ram olan PC ile bile oynadım. Günümüz FPS oyunları ne alaka?
Arkadaş sanırım son cümleyi görmedi.
Ekran kartı sürücüsü güncel ayarlar yüksekte fps 140 80 arası gidip geliyor gsnyc hz = fps yaptığı için çözer sandım çözmediMafia 2 oyununu 4GB Ram olan PC ile bile oynadım. Günümüz FPS oyunları ne alaka?
Arkadaş sanırım son cümleyi görmedi.
Sürücü güncel mi? Grafik ayarlarınızı atabilir misiniz?
Grafik ayarlarınızı atabilir misiniz?Çok saçma şekilde bugun açtım gsync sorun aynı devam ediyor çözüm de bulamadım
Ekran kartı sürücüsü güncel ayarlar yüksekte fps 140 80 arası gidip geliyor gsnyc hz = fps yaptığı için çözer sandım çözmedi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.