Bilgisayar İncehesap üzerinden 29.04.2021 tarihinde alındı, garantisi hakkında bir bilgim yok. Temiz kullandım ve mining işlemi yapmadım yani bilgisayarda herhangi bir sorun yok. Mount and Blade Bannerlord, Dying Light 1-2 ve Resident Evil 2 Remake'i sorunsuz oynatabiliyor, çok oyun oynayan biri olmadığım için FPS değerlerini veremiyorum.
Fiyat: 7.600 TL.
Fiyatta pazarlık vardır. Huawei MatePad 11+Klavye+kalem ile takas olur.
-PNY GTX 1650 4 GB Dual fan ekran kartı
-Gigabyte A320M-S2H anakart
-AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci (12 nm olan model)
-240 GB James Donkey SSD (yazma hızı düşük)
-Apacer Panther 3000 MHz DDR 4 2x8 Dual channel RAM
-Gamepower Horizon mesh 550W 80+ dahili PSU'lu kasa (yanında renklerini ve fan hızını kontrol edebileceğiniz kumandası da var)
-Galax sonar 02 kulaklık
-Hiper klavye ve Frisby mouse (farenin açma kapama tuşu olmadığı için pilini çıkarmadığınız sürece hep çalışıyor)
-Philips 1080p 60 Hz VGA monitör (ekran kartı HDMI olduğu için monitörün yanında çevirici adaptör de bulunuyor, monitörde ölü pixel benzeri küçük noktalar var ama çok belli olmuyor.)
-Xbox 360 gamepad (orijinal gamepad değil ancak sorunsuz çalışıyor)
-Wi-Fi adaptörü
-Gigabyte A320M-S2H anakart
-AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci (12 nm olan model)
-240 GB James Donkey SSD (yazma hızı düşük)
-Apacer Panther 3000 MHz DDR 4 2x8 Dual channel RAM
-Gamepower Horizon mesh 550W 80+ dahili PSU'lu kasa (yanında renklerini ve fan hızını kontrol edebileceğiniz kumandası da var)
-Galax sonar 02 kulaklık
-Hiper klavye ve Frisby mouse (farenin açma kapama tuşu olmadığı için pilini çıkarmadığınız sürece hep çalışıyor)
-Philips 1080p 60 Hz VGA monitör (ekran kartı HDMI olduğu için monitörün yanında çevirici adaptör de bulunuyor, monitörde ölü pixel benzeri küçük noktalar var ama çok belli olmuyor.)
-Xbox 360 gamepad (orijinal gamepad değil ancak sorunsuz çalışıyor)
-Wi-Fi adaptörü
Fiyat: 7.600 TL.
Fiyatta pazarlık vardır. Huawei MatePad 11+Klavye+kalem ile takas olur.
Son düzenleme: