GTX 1650 S PUBG FPS düşüşü

Ali Osman Celik

Femtopat
Katılım
22 Ekim 2020
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar direkt sorunuma geçiyorum. PUBG ve GTA 5'da biraz oynadıktan sonra FPS aşırı düşmeye başlıyor. Sistemim gayet güçlü olduğunu düşünüyorum.
Sistemim:
GTX 1650 Super 4 GB.
i5 9400F.
8 GB HyperX 2666MHz RAM.
1TB harddisk.

Yani genel olarak drop sorunu var PUBG'de. Bunun sebebi sizce RAM mi? Darboğaz olduğunu düşünmüyorum. Normalde en yüksek ayarlarda akıcı olması gerektiğini düşünüyorum ne yapmalıyım, acilen bir RAM takviyesi mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM kullanımını kontrol et drop RAM'dan kaynaklı olabilir ayrıca oyunu Ultra'da açtığında ekran kartı VRAM kullanımı da artar yani GTA 5 gibi oyunlarda kartın 4 GB'ı neredeyse kullanır. Ayarları bir tık kısmayı deneyebilirsin.
 
1603986670628.png


Evet sanırım ramden dolayı Ram oyunu besleyemiyor bu Yüzdelik değerleri de en düşükteyken aldım ssi
Arkadaşlar, sanırım benim yüzdelikler aşırı az bunları nasll yükseltirim?
Kullanımlar yani
 
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 719271

Evet sanırım RAM'den dolayı RAM oyunu besleyemiyor bu yüzdelik değerleri de en düşükteyken aldım ssi.
Arkadaşlar, sanırım benim yüzdelikler aşırı az bunları nasll yükseltirim?
Kullanımlar yani.

Doku ve kenar yumuşatmayı Ultra'ya çek diğer tüm ayarların en düşükte olsun. bunlar profesyonel oyuncu ayarı olmakla beraber kullanımlarında artmasına yol açar. Aynı ekran kartından kullanıyorum bu arada bu ayarlar ile oynuyorum Ryzen 5 1600 AF ile 8 GB 3000 MHz RAM var M.2 SSD var RAM yetersiz kalıyor kesinlikle RAM drobu yiyor olmalısın kısa sürede bende 16 GB RAM'e geçiş yapacağım.
 
Hocam ben GTA 5'i uzun bir süre 8 GB 3000MHZ RAM ile kullandım, bir drop yaşamadım. Bu arada oyun HDD'de ise çok sıkıntı oluyor. GTA 5'i HDD'de iken oynarken kafayı yiyordum 1 dakikada 1 drop yiyordu. SSD'ye geçtim çok rhaatladım. HDDler Open World oyun kaldıramıyor artık. Kaplamalar geç yüklendiği için drop yiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı