GTX 1650 sistem Cyberpunk 2077 kaldırmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Espada

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. GameGaraj'dan satın aldığım Pollux 3AN sistemimle Cyberpunk 2077 oynamaya çalıştığımda oyun Low ayarlarda 1024×768 de bile 30 FPS'nin üstüne çıkamadı. Sistemimde Ryzen 3 3100, GTX 1650 4 GB, 8 GB DDR4 3000 MHz RAM, 240 GB SSD ve A320MHh anakart bulunmakta. Ek olarak oyunun kaldırıp kaldırmadığını test etmek için korsan indirdim, kesinlikle korsana ben de karşıyım. Crack etkiler mi ondan emin değilim. Sistemim mi kaldırmıyor, oyun mu sıkıntılı yoksa crack mi etkiliyor, cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler.

Ryzen serilerinde özel bir ayar yapılması gerekiyor. Onun dışında, RX580 ile orta ayarlarda 40-50FPS alarak bitirdim. Oyunun optimizasyonu çok kötü.

Korsan oynuyorum, tüm güncellemeleri yaptım herhangi bir performans sorunum yok. GTX 1650, 1080P orta ayarlar testinde 35 FPS civarı almıştı. Belki RAM'den sebep düşüyordur veya oyunu en kötü yerden indirdin, güncelleme yapmadın vb. Hepsi ihtimaller dahilinde.

Hangi siteden indirdiniz?

Ryzen serilerinde özel bir ayar yapılması gerekiyor. Onun dışında, RX580 ile orta ayarlarda 40-50FPS alarak bitirdim. Oyunun optimizasyonu çok kötü.

Sağ olun teşekkür ederim.

Oyunda DRM koruması olmadığı için korsan kaynaklıdır diye yorum yapmanın saçmalık olduğunu düşünüyorum.

Oyuna gelecek büyük güncelleme ne durumda bilgim yok ancak hala stabilite sorunları mevcut. Muhtemelen bundan kaynaklı. Ek olarak 8GB bellek, günümüzdeki açık dünya oyunları için artık alt sınırda. 4 çekirdekli bir CPU ile de yeterli performans elde edilmiyor. Bunun yanında bellekler dual channel değilse GPU'nun performansı da sınırlandırılmış oluyor. Bunların birleşimi de performansta sorunlar yaratıyor.

Elbette bu Cyberpunk için oynanmayacak düzeyde olmasını açıklamıyor. Ancak oyundaki stabilite sorunlarını düşününce bunlar yeterli sebepler diyebilirim. Büyük güncelleme geldiğinde oyunu satın alıp deneyin, mutlaka düzelecektir.

@kino Korsan içeriğin kaynağını göstermek için mi kanal linkinizi paylaşıp herhangi bir içeriğe yorum yaparsa döneceğinizi söylediniz? Yoksa yardım amaçlı mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı