GTX 1650 sistem donuyor

Hasan Baki

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım 6 aylık 13100F+1650 var, dün Prime95+FurMark ile 15 dakika çalıştı. Az önce Crusader Kings 3 oynarken oyun donakaldı mouse hareket ediyor klavye işlemiyor CTRL+alt+del yaramıyor ama oyun müziği çalıyor. Neden sizce? Bu sorunu test yaptığım gün de yaşadım, test yapacagim diye bir şeyler mi yaktım acaba?

+(Ekleme: 2 gün önce Windows 11 IoT LTSC kurdum programı kurulumu vs. PC belki 10 saat açık kaldı bugün de oyun iniyor diye saat 8'den beri açık 10 saat falan ediyor).

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka ekran kartın takılmış olabilir böyle takılma olduğunda Windows Shift CTRL b yap düzelir düzelmeze uygulamadan kaynaklıdır 10 saat açık kaldı diye PC bozulmaz

Bende 4 yıllık GTX 1650 sistem var daha dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım. Büyük ihtimalle bilgisayar son günlerde aşırı yük altında çalıştığı için olmuşdur.

İstersen 20 saat açık kalsın. Bilgisayara zarar vermez. Sana verir. Windows 11'i bu sistemde rahatça kullanabilirsin. Shift+CTRL+B yap düzelir. Olmazsa senin bilgisayarınla alakalı değildir. Zaten oyna diye yapmışlar bu ekran kartını. Ha gidipte oynarken yakma bilgisayarı yani.

Kanka ekran kartın takılmış olabilir böyle takılma olduğunda Windows Shift CTRL b yap düzelir düzelmeze uygulamadan kaynaklıdır 10 saat açık kaldı diye PC bozulmaz.

Hocam işlemiyor. Klavyede Caps Lock, NumLock ve scroll lock ışıkları dışında tepki yok, çıkış olarak donmuş bir görüntü ve devam eden ses var, 2 gün önce böyle yaptığında mavi ekran yemiş gibi ses döngüye girmişti.

Kanka ekran kartın takılmış olabilir böyle takılma olduğunda Windows Shift CTRL b yap düzelir düzelmeze uygulamadan kaynaklıdır 10 saat açık kaldı diye PC bozulmaz.

Sisteme klavye üzerinden kesinlikle müdahale yapamıyorum, o anda telefon falan bağlayınca telefon dosya aktarım moduna bile girmedi. Reset tuşuna basıp yeniden başlatınca sorunsuz kullandım 1 2 saat en sonunda kapatıp yattım.

(Önemli ekleme: Areocool marka güç kaynağım bozulunca mecburen hazır sistemle gelen Everest güç kaynağını takmıştım, 6 aydır falan takılı değiştirmek için bir türlü para birleştiremedim. Sadece cumartesi pazar yurttan gelince çalışıyordu, oyun saatlerine göre 250 saatten fazla çalışmış, bilgisayarım PSU yüzünden bozuldu mu sizce?)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…