GTX 1650 sistem düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Selim nol

Femtopat
İki gün önce Acer Nitro 5 aldım Windows 10 yükledim. Ekran kartı son sürüm sürücüyü indirdim. Son olarak CS 1.6 ve CS:GO yükledim.

CS 1.6 250 FPS CS:GO 100 FPS (Sabit değiller.)
Aldım. Laptop özelliklerim:
  • AMD Ryzen 4600H işlemci 3.0-4.0 GHz.
  • GTX 1650 ekran kartı.
  • 8 GB RAM 3200 MHz.
  • 144Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgiler vermeyin CS:GO için 8 GB RAM fazlasıyla yeterlidir. Başka bir 8 GB almaya gerek yok. Oyun dosya bütünlüğünü doğrulayın, oyuna özel ayarları NVIDIA Denetim Masası'ndan yapın sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.

Yanlış bilgiler vermeyin CS:GO için 8 GB RAM fazlasıyla yeterlidir. Başka bir 8 GB almaya gerek yok. Oyun dosya bütünlüğünü doğrulayın, oyuna özel ayarları NVIDIA Denetim Masası'ndan yapın sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.
Hocam yeterli olmasına yeterli ama çift kanal bellek ile FPS hatırı sayılır miktarda artıyor.

Belirtilen sistem 144Hz de akıcı oynatır. Sırf CS için ekstra bellek almasına gerek yok, başka oyunlar için alacaksa bilemem.
Tabi o konuda haklısınız.
ölüm maçıydı sanırım dust2 1920 1080 p yüksek ayarlar 80-100fps
Hocam benim değerlerimde sizinki gibi ancak grafikler otomatik olarak olabilecek en yüksek ayarlarda.

Son düzenleme:

Tabi o konuda haklısınız.

Hocam benim değerlerimde sizinki gibi ancak grafikler otomatik olarak olabilecek en yüksek ayarlarda.
ben anlamadım bu işi youtubeda aynı sistemde 150 200 arası alıyo en yüksekte

Ramin 8x2 olması ekran kartı kullanımını arttırır, benzer cihazda aynı sorunu yaşadım. Ram az olduğu için kasıyor ya da düşük fps alıyor demedim zaten ekran kartı kullanımını kısıtlıyor. Alakası var yani, emin olmadan yazmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3.11'den sonra csgo'daki fps artışını görebilirsiniz. O cihazda da 8 varken 16 oldu demek ki oyuna ram yetip yetmemesiyle çift kanal olup olmamasının alakası yok, yani yanlış bilgi vermiş olmuyoruz. Emin olmadan fikirler sunmayın.

RAM'in 8x2 olması ekran kartı kullanımını arttırır, benzer cihazda aynı sorunu yaşadım. RAM az olduğu için kasıyor ya da düşük FPS alıyor demedim zaten ekran kartı kullanımını kısıtlıyor. Alakası var yani, emin olmadan yazmayın.

Bir arkadaşım tamamen aynı özelliklere sahip bir bilgisayarda 150 FPS üstü sabit bir biçimde alıyor. Kendim de i39100F GTX1650 8 GB ile sabit iyi değerler alıyorum. Emin olmadan yazmam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı