GTX 1650 sistem GTA 5 kasıyor

Makaleler
3
Daha fazla  
GTX 1650 4 GB.
i5 9400F.
16 GB RAM.
Oyunda her şey Maksimum'da ama yeterli gibi gözükse de Online'da kasıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ohoo bende RX570 var asıl sen göreceksin uzağa bakınca hemen 45 FPS'e düşmeler mi dersin neler neler insan sanar PC de sıkıntı var öyle bir şey yok oyunun Online serverlarında ki özürlülüğü storyde de var ama Online da daha fazla. Bu arada her şey Ultra Very High'ta ise her şeyi High yap bir nebze düzelir advance Graphics'i kapat.

Ohoo bende RX570 var asıl sen göreceksin uzağa bakınca hemen 45 FPS'e düşmeler mi dersin neler neler insan sanar PC de sıkıntı var öyle bir şey yok oyunun Online serverlarında ki özürlülüğü storyde de var ama Online da daha fazla. Bu arada her şey Ultra Very High'ta ise her şeyi High yap bir nebze düzelir advance Graphics'i kapat.

Normal'e çektim hala kasma var

Her şey Minimum'da yani, hatta gölgeleri kapatmaya çalıştım
İşlemci ve ekran kartı sıcaklığı oyunun HDD'de olması ping ters bir şey görünmüyor mu?
GPU'yu NVIDIA seçin. Dahili GPU'da çalışıyor olabilir. Eğer NVIDIA'da çalıştığı halde kasıyorsa Geforce Experience indirip optimum ayarları yapın.
F işlemcilerde dahili GPU yokmuş hocam aklınızda bulunsun. Ben de öğreneli çok olmadı :)

İşlemci ve ekran kartı sıcaklığı oyunun HDD'de olması ping ters bir şey görünmüyor mu?

F işlemcilerde dahili GPU yokmuş hocam aklınızda bulunsun. Ben de öğreneli çok olmadı :)

İşlemci sıcaklığını göremedim ama ekran kartı sıcaklığı 50'nin üstüne çıkmadı, (çıkarsa maksimum 80'e geliyor), HDD'de ama daha önce böyle sorun yoktu, Offline'da da sorun yok, geforce Experience'e güvenmiyorum çünkü ona göre ayarlayınca genelde her oyun kasıyor
Sanırım denildiği gibi Online sunucularında sorun var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı