GTX 1650 sistem sürekli açılıp kapanıyor

em0

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
GİGABYTE h77m-d3h
2 gün önce bununla alakalı bir konu paylaşmıştım. İşlemcim için fan arıyordum fazla ısındığı için. Sanırım fazla ısınmaktan kaynaklı GTA oynarken kendi kendine kapandı. Herhalde dedim işlemcidendir. Az soğusun sonra tekrar açarım dedim. 4-5 saat sonra tekrar açtım ve kasanın içine baktığımda işlemci fanının üstünden bir duman çıktığını gördüm. Kasanın içini açtım bir sorun göremedim fakat ne olduğunu bilemiyorum. İşlemcim en son sıcaklıkları 105 dereceyi görüyordu. Ben muhtemelen işlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Son fotoğraflarını aşağıya koyuyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_2276.jpeg
    IMG_2276.jpeg
    143,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2278.jpeg
    IMG_2278.jpeg
    372,3 KB · Görüntüleme: 22
2 gün önce bununla alakalı bir konu paylaşmıştım. İşlemcim için fan arıyordum fazla ısındığı için. Sanırım fazla ısınmaktan kaynaklı GTA oynarken kendi kendine kapandı. Herhalde dedim işlemcidendir. Az soğusun sonra tekrar açarım dedim. 4-5 saat sonra tekrar açtım ve kasanın içine baktığımda işlemci fanının üstünden bir duman çıktığını gördüm. Kasanın içini açtım bir sorun göremedim fakat ne olduğunu bilemiyorum. İşlemcim en son sıcaklıkları 105 dereceyi görüyordu. Ben muhtemelen işlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Son fotoğraflarını aşağıya koyuyorum.

Termal macun olarak MX-4 MX-6 al işlemci soğutucu da Dark X123 al tek fanli umarım işlemciyi yakmamistir fotoğraflar yok.

Temizlemeyi biliyorsan bence temizle toprak tutmuş anakart bilmiyorsan tanidik tamirciye ver temizlesin performans kaybi yaşarsın işlemci sağlam deyip MX-4 Dark X123 çok rahat soğutur islemciyi

Şu an temizledim güzelce işlemcinin üstünü pek fazla detaya inmek istemiyorum temizlik konusunda sıkıntı yaşayabilirim. i7 3770K işlemci buldum. LGA 1155 sokete takabileceğim en son işlemci muhtemelen onu alacağım. Üstüne de sizin dediğiniz fanı ve macunu.

Temizlemeyi biliyorsan bence temizle toprak tutmuş anakart bilmiyorsan tanidik tamirciye ver temizlesin performans kaybi yaşarsın işlemci sağlam gibi MX-4 Dark X123 çok rahat soğutur islemciyi.

İşlemcinin sağlam olup olmadığı beni işkillendiriyor şu an. Bilgisayar şu an da görüntü vermiyor.

Şu an temizledim güzelce işlemcinin üstünü pek fazla detaya inmek istemiyorum temizlik konusunda sıkıntı yaşayabilirim. i7 3770K işlemci buldum. LGA 1155 sokete takabileceğim en son işlemci muhtemelen onu alacağım. Üstüne de sizin dediğiniz fanı ve macunu.

İşlemcinin sağlam olup olmadığı beni işkillendiriyor şu an. Bilgisayar şu an da görüntü vermiyor.

RAM'leri çıkartın sari yerini silgiyle silip soketlere ufleyin farklı sokete takip deneyin fazla açık tutma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı