Assassin's Creed Valhalla oynarken CPU-GPU kullanımlarım bana biraz garip geldi. Olması gereken bu mu yoksa anormal bir durum mu? Bunu sormak istiyorum.
Sistemim: GTX 1650 i7-9750H 16 GB RAM.
Ben de Victus 15 kullanıyorum aynı olay bende de var ilk aldığımda çok saçma gelmişti ama önemli olan FPS ve değerlerinizde sıkıntı yok gibi duruyor. İşlemci sıcaklığını kontrol edebilir misiniz bu durumda?
Ben de Victus 15 kullanıyorum aynı olay bende de var ilk aldığımda çok saçma gelmişti ama önemli olan FPS ve değerlerinizde sıkıntı yok gibi duruyor. İşlemci sıcaklığını kontrol edebilir misiniz bu durumda?
MSI Afterburner kullanıyorum ben ölçümler için, forumdaki bir öneri üzerine indirmiştim. İşlemci kullanım ve sıcaklıklarınin yanında sistemin diğer parçaları hakkında da bilgi alıyorsunuz. İndirirken Rivaturner de kurun değerleri görmeniz için gerekli. İlk açılan menudeki ayarlarla da oynamayın bilginiz yoksa. (fan hızı vb.)
MSI Afterburner kullanıyorum ben ölçümler için, forumdaki bir öneri üzerine indirmiştim. İşlemci kullanım ve sıcaklıklarınin yanında sistemin diğer parçaları hakkında da bilgi alıyorsunuz. İndirirken RivaTuner de kurun değerleri görmeniz için gerekli. İlk açılan menudeki ayarlarla da oynamayın bilginiz yoksa. (fan hızı vb.)