GTX 1650 sistemde %100 GPU ve %6 CPU kullanımları normal midir?

Ekscalibur

Hectopat
Daha fazla  
Assassin's Creed Valhalla oynarken CPU-GPU kullanımlarım bana biraz garip geldi. Olması gereken bu mu yoksa anormal bir durum mu? Bunu sormak istiyorum.
Sistemim: GTX 1650 i7-9750H 16 GB RAM.

1719345853476.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Victus 15 kullanıyorum aynı olay bende de var ilk aldığımda çok saçma gelmişti ama önemli olan FPS ve değerlerinizde sıkıntı yok gibi duruyor. İşlemci sıcaklığını kontrol edebilir misiniz bu durumda?

Ben de Victus 15 kullanıyorum aynı olay bende de var ilk aldığımda çok saçma gelmişti ama önemli olan FPS ve değerlerinizde sıkıntı yok gibi duruyor. İşlemci sıcaklığını kontrol edebilir misiniz bu durumda?

Yani laptopun sağ tarafı ısınıyor bayağı işlemci sıcaklığını nereden görebilirim?

Xbox Game Bar ne kadar doğru gösteriyor bilmiyorum normalde olabilir.

Daha güvenilir bir ölçücü var mı onda bakayım bir de.

Daha güvenilir bir ölçücü var mı onda bakayım bir de.
MSI Afterburner kullanıyorum ben ölçümler için, forumdaki bir öneri üzerine indirmiştim. İşlemci kullanım ve sıcaklıklarınin yanında sistemin diğer parçaları hakkında da bilgi alıyorsunuz. İndirirken Rivaturner de kurun değerleri görmeniz için gerekli. İlk açılan menudeki ayarlarla da oynamayın bilginiz yoksa. (fan hızı vb.)

Hw info kullanıyorum gayet başarılı.

MSI Afterburner kullanıyorum ben ölçümler için, forumdaki bir öneri üzerine indirmiştim. İşlemci kullanım ve sıcaklıklarınin yanında sistemin diğer parçaları hakkında da bilgi alıyorsunuz. İndirirken RivaTuner de kurun değerleri görmeniz için gerekli. İlk açılan menudeki ayarlarla da oynamayın bilginiz yoksa. (fan hızı vb.)

Tamam yükleyeyim fakat gene aynı sonuçları alırsam bu değerler normal mi?

Tamam yükleyeyim fakat gene aynı sonuçları alırsam bu değerler normal mi?
Ekran kartı kullanımının yüksek olması normal ama işlemci düşük geldi, biraz daha detay verirseniz iyi olur, sıcaklık vb.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı