GTX 1650 sistemde GTA 5 Enhanced'da bellek 4095'i geçmesine rağmen 60 FPS almak

ultraslann1905

Decapat
Makaleler
1
GTX 1650 i5 10300H 16 GB RAM var legacyde her şey very highda MSAA kapalı 2937 MB yiyordu. Enhanced'de higha çektiğimde 4095 MB'yi geçiyor 4500 falan oluyor ama oyun kasmıyorç Çok garip değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1650 i5 10300H 16 GB RAM var legacyde her şey very highda MSAA kapalı 2937 MB yiyordu. Enhanced'de higha çektiğimde 4095 MB'yi geçiyor 4500 falan oluyor ama oyun kasmıyorç Çok garip değil mi?
Oradaki VRAM kullanımı sizin maksimum kulanım gerektiği anda kullanılmaya ayrılacak olan VRAM'i gösterir. Sabit olarak hep aynı VRAM seviyesinde olmaz. O yüzden 200-300 MB gibi geçişlerde sıkıntı olmaz. Çok yoğun veya VRAM'i zorlayacak yerlere giderseniz normalinden daha düşük FPS'ler aldığınızı fark edebilirsiniz.

Oradaki VRAM kullanımı sizin maksimum kullanayım gerektiği anda kullanılmaya ayrılacak olan VRAM'i gösterir. Sabit olarak hep aynı VRAM seviyesinde olmaz. O yüzden 200-300 MB gibi geçişlerde sıkıntı olmaz. Çok yoğun veya VRAM'i zorlayacak yerlere giderseniz normalinden daha düşük FPS'ler aldığınızı fark edebilirsiniz.

Hocam çok zorlayacak yerler dediğiniz yerler neresi? Mesela dağlar mı?

Hocam bir şey daha aklıma takıldı. Population variety ayarı var ya ve population bir şey daha var. Onları yarım dişe çeksem sorun eder mi?
Online'da onların etkisiz olduğuna dair bir bilgi öğrenmiştim. Herkeste o npcler gözükeceği için standart ve sabit bir ayarda oyun kendisi çalıştırıyordu. Enhanced Edition'da değişmediyse yine herhangi bir sıkıntı olmaz. O ayarlar daha çok single playerda etkili oluyor.

Online'da onların etkisiz olduğuna dair bir bilgi öğrenmiştim. Herkeste o NPC'ler gözükeceği için standart ve sabit bir ayarda oyun kendisi çalıştırıyordu. Enhanced Edition'da değişmediyse yine herhangi bir sıkıntı olmaz. O ayarlar daha çok Single Player'da etkili oluyor.

TAA ayarını kaç dişte öneriyorsunuz hocam? Ben bir 3 4 diş yeter diyorum sizin düşünceniz ne?

@Gordrhain

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı