GTX 1650 sistemde GTA 5 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

TheSh1nZz

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Hyperx 2x8 16gb RAM
Ekran kartı
Msi Geforce Gtx 1650 D6 Ventus XS OC V1
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
Amd Ryzen 3 3200G
Merhaba, GTA 5'te FiveM ve Rage:MP gibi yerlerde oynuyorum arabayla giderken ani droplar ya da sürekli devam eden takılmalar yaşıyorum ama droplar girmediği zaman FPS'im yüksek oluyor GTA 5 Online'da böyle bir sorun yok ayrıyeten FiveM'de Discord'daki arkadaşıma sesim çok geç gidiyor.

İşlemci besleyemiyor olabilir mi? Grafiği yükseltip deneyin isterseniz. R3 3200G performansı düşük APU bir işlemci.

İşlemci besleyemiyor olabilir mi? Grafiği yükseltip deneyin isterseniz. R3 3200G performansı düşük APU bir işlemci.

Merhaba, dediğinizi çok kez denedim en düşük ayarlara aldım en yüksek ayarlara aldım ama sorunum hiçbir şekilde çözülmedi ben bunun işlemciden dolayı olduğunu düşünüyorum bilgisayarım 2.el aldığım kişi bir şekilde anakarta bir yazılım yükleyerek bilgisayarımı yavaşlatıyor olabilir mi çünkü aynı sisteme sahip olan birinin böyle sorunlar yaşayacağını düşünmüyorum.

İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol ettiniz mi? Anakarta yazılım yükleyip ağrılaştırma işini ilk defa duydum ama , madem ikinci el aldınız birde format atmadıysanız atmakta fayda var.

İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol ettiniz mi? Anakarta yazılım yükleyip ağrılaştırma işini ilk defa duydum ama, madem ikinci el aldınız bir de format atmadıysanız atmakta fayda var.

Format çok kez attım 1 yıl önce aldım çünkü sıcaklık değerleri CPU 45 - 54 arası GPU 33 - 48 arasında işlemciden olduğunu düşündüğüm için Ryzen 5 5500 almayı düşünüyorum sizce iyi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…