GTX 1650 sistemde Marvel's Spider-Man düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Bende ek olarak 2x8 çift kanal 16 GB RAM var. FSR'den ıgtı'ye geçtim ikisi yaklaşık aynı FPS veriyor. Ama ıgtı gözüme daha güzel gözüktü. Şehir içi ortalama 50-58 FPS. Park'a gelince ağaçlar yüzünden 35'e kadar düştüğünü gördüm. Bu arada gölgeler hariç diğerlerini mediumda kullanabilirsin çok fark etmiyor ama gölgeler çok önemli bu oyunda o yüzden gölgeler en aşağı high olmalı. Best Spider-Man PC Graphics Settings bu linki incele adam güzel açıklamış çoğu ayarın ne işe yaradığını bilmiyordum buradan baktım. Son olarak NVIDIA driverları güncelle, kolay gelsin iyi ağ atmalar :)

Cooook teşekkürler dostum iyi oyunlar sana da :)
 
hocam o sistem bu oyun için yetersiz sizi anlıyorum gtx 1650m var akmalı diyorsunuz ama bu da marvel spiderman yani boru değil ram takviyesi ile 60fpslere çıkarsınız.
 
Dostum bilgisayarını inceledim benimde aynı pc var Bazı fps arttırma videoları izledim falan Senin bilgisayarda Control center diye program varsa oradan Yüksek performans ayarlarsan Fazla ısınıp daha çok fps verecektir Hatta denetim masasından yüksek performans yap Windows 10 ayarlarından grafik ayarlarına girip oyunun exe sini seç yüksek p. Yap ben oyun içi ayarlarda dlss yoktu AMD diye bisi yaptım altındasınız performans yaptım 40-60 fps arası oynuyorum Evet diğerleri Ram arttır demiş evet Ram önemli oyun açıkken 7.3 gb Ram kullanıyordu imkanın varsa en az 12 GB yap tabi 16 daha iyi olur. Benim ekleme şansım yok

Ekleme yapayım bende i7 var onunda katkısı olabilir
 
DLSS quality bütün ayarlar Full 60 sabitledim akıyor :D RTX 2070 Super.

Kanka grafikleri biraz düşürmeyi dene. RTX 3060'a sahibim ve ben de ultrada 60 FPS alıyordum sonra bir ayarları düşürmeyi denedim ve geri dönemedim. 165 Hz'de aktı gitti ya. Ultra ile medium arasında görüntü olarak fazla fark yok gibi zaten. O akıcılıkla kendimi gerçekten Spider-Man gibi hissettim. Bence çok iyiydi.

Arkadaşlar oyunu çıktığı gün indirdim en düşük ayarlarda bile 30 25 FPS arası aliyorum 40'ı bazen görebiliyorum PC de sıkıntı olabilir mi? Yoksa bu FPS normal mi? Bilen birisi söyleyebilir mi?


Not: PC 6 aylık.

FPS değerleri normal değil. i3-9100F + GTX 1650 + 16 GB 2400MHz RAM kullanan bir arkadaşım var medium ayarlarda 60 FPS alıyor. Bence sorun büyük ihtimalle RAM'de. Günümüzde oyunlar ort 10 GB RAM kullanmaya başladı zaten. Bir de üzerine Windows da binince 8 GB RAM fazlasıyla yetersiz kalmaya başladı (oyun için). Eğer imkanın varsa 1 adet daha 8 GB RAM alıp çift kanal 16 GB RAM yapman senin için en ideali olacaktır.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı