Çözüldü GTX 1650 sistemde Red Dead Redemption 2 için Frame Generation mod yüklenebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HeisenM

Decapat
Daha fazla  
Red Dead Redemption 2 için Frame Generation modu duydum ekran kartım GTX 1650 modu yükleleyenler DLSS açın demişler lakin ekran kartım DLSS desteklemiyor. Herhangi bir sorun olur mu yüklesem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam RDR2 için DLSS olmayan kartlarda FSR üstünden Frame Generation sağlanıyor, onun için de NVIDIA olması bile gerekmiyor zaten. Çünkü tüm DLSS FG modlarında 20xx ve 30xx ekran kartları required kısmında oluyor.

@HeisenM
Öncesinde ana mod olarak DLSS Enabler modu kuruluyor zaten bu mod için, ekran kartında DLSS özelliği olması gerekmiyor. AMD ve Intel kullanıcıları da kullanabiliyor modu.

After starting your game, go to the configuration settings and select DLSS.
For AMD and Intel users, the DLSS option is just a fake activation to enable the mod.

Öncesinde ana mod olarak DLSS Enabler modu kuruluyor zaten bu mod için, ekran kartında DLSS özelliği olması gerekmiyor. AMD ve Intel kullanıcıları da kullanabiliyor modu.

After starting your game, go to the configuration settings and select DLSS.
For AMD and Intel users, the DLSS option is just a fake activation to enable the mod.

rdr1 için bu mod hocam

Tamamdır hocam o zaman ben bir deneyeyim
Yazımı düzenledim hocam, son haline göre hareket ediniz karışıklık olmasın. FSR FG modları sizin işinize yarar.

Denedikten sonra dönüş sağlamayı unutmayın.

Son düzenleme:
Yazımı düzenledim hocam, son haline göre hareket ediniz karışıklık olmasın. FSR FG modları sizin işinize yarar.

kurdum modu 80 fps gösteriyor ancak 80fps gibi hissettirmiyor monitörüm 60hz olduğu içinmidir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video yu kullanarak yaptım

Son düzenleme:
Monitörünüz kaç Hz ise en fazla o Hz hissiyatını alırsınız, ayrıca modlarla direkt native performansı almak pek mümkün değil hocam. Ayrıca normal FPS düşükken Frame Generation'un katkısı da daha az oluyor, Input lag daha fazla oluyor. Ben sistemimin akıcı performansı almaya yetmediği durumlarda DLSS + FG yerine ayar düşürmeyi tercih ediyorum açıkçası çoğu zaman. En azından modu çalıştırabildiyseniz/aktif edebildiyseniz çözüm işaretlemeyi tercih edebilirsiniz.

Monitörünüz kaç Hz ise en fazla o Hz hissiyatını alırsınız, ayrıca modlarla direkt native performansı almak pek mümkün değil hocam. Ayrıca normal FPS düşükken Frame Generation'un katkısı da daha az oluyor, Input lag daha fazla oluyor. Ben sistemimin akıcı performansı almaya yetmediği durumlarda DLSS + FG yerine ayar düşürmeyi tercih ediyorum açıkçası çoğu zaman. En azından modu çalıştırabildiyseniz/aktif edebildiyseniz çözüm işaretlemeyi tercih edebilirsiniz.
Teşekkür ederim <3

Technopat Haberler

Geri
Yukarı