Hangi açıdan kötü?Linux kurup tema yapabilirsiniz. Windows'dakiler çok kötü. Virüslü değildir bence.
Görünümü pek benzemiyor.Hangi açıdan kötü?
Peki bunu silmek zor bir iş mi? Sıkıntı çıkarırsa kolayca silebilir miyim?Neden olsun? Ancak sistemde belli bir miktar bellek ve işlemci gücü kullanır. Ama donanımın kötü olmadığı için sorun yaşatacağını sanmam.
İnceleyebilirsin bu kullanıcının profilini.
Windows 11 için yazıyor hocam Windows 10 kullanıyorum.https://www.deviantart.com/niivu/art/macOS-for-Windows-11-22H2-952231551 İnceleyebilirsin bu kullanıcının profilini.
Hocam zaten kullanıcının profilini inceleyin dedim. W10 için olan versiyonları da vardı.Windows 11 için yazıyor hocam Windows 10 kullanıyorum
Attığım link nasıl?Hocam zaten kullanıcının profilini inceleyin dedim. W10 için olan versiyonları da vardı.
macOS Transformation Pack 5.0 | Theme My PC bu nasıldır hocam?Hocam kuracaksanız sanal bir makineye kurmanızı öneririm.
İyi gibi. Tercih sizin.
İlla macOS teması kullanmanıza gerek yok. Bir sürü güzel temalar bulunuyor.macOS Transformation Pack 5.0 | Theme My PC buna bir bakar mısınız?
macOS çok hoşuma gidiyor hocam. Eğer bildiğiniz iyi bir macOS teması varsa atar mısınız?İlla macOS teması kullanmanıza gerek yok. Bir sürü güzel temalar bulunuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.