GTX 1650 sisteme Hackintosh kurmak

453482

Kilopat
Makaleler
17
Yer
Türkiye, Ankara
Merhabalar,

Şu an bilgisayarıma Hackintosh kurmak istiyorum. Ama destekli ekran kartlarına bakınca desteklenmediğini anladım. Hackintosh'u kurmanın en azından düşük çözünürlüklü olsa da kurabilmemin bir şansı var mı? İşlemcinin desteklediğini bilmiyorum da ona da bir cevap verirseniz minnettar olurum.

Bilgisayarın özellikleri:

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600.

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650.

HDD (SSD): SanDisk SSD Plus 480GB.

RAM: 16 GB 3000 MHz.

Önceden Hackintosh yüklemeye çalıştım ama kurulum ekranına bile giremedim. (başka bir bilgisayar ile)

Yanlış bilgi
Ekran kartınız en fazla High Sierra destekliyor. İşlemci tarafında sıkıntı yok uyumlu yamaları bulduğunuz sürece.

Şansın var fakat düşük çözünürlüğün yanı sıra çoğu işleminde glitch vs. yaşayabilirsin.

Ekran kartınız en fazla High Sierra destekliyor. İşlemci tarafında sıkıntı yok uyumlu yamaları bulduğunuz sürece.

Tamam, teşekkürler. Şimdi denemeye gidiyorum.
Bir de sormam gereken bir şey var, config.plist dosyasını düzenlemem gerekir mi?

Tamam, teşekkürler. Şimdi denemeye gidiyorum.
Bir de sormam gereken bir şey var, config.plist dosyasını düzenlemem gerekir mi?
Hayır.
Sorun çıkmadığı sürece yani, eğer sorun çıkarsa yeni bir konu aç ve sorununu belirt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Şu an bilgisayarıma Hackintosh kurmak istiyorum. Ama destekli ekran kartlarına bakınca desteklenmediğini anladım. Hackintosh'u kurmanın en azından düşük çözünürlüklü olsa da kurabilmemin bir şansı var mı? İşlemcinin desteklediğini bilmiyorum da ona da bir cevap verirseniz minnettar olurum.

Bilgisayarın özellikleri:

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600.

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650.

HDD (SSD): SanDisk SSD Plus 480GB.

RAM: 16 GB 3000 MHz.

Önceden Hackintosh yüklemeye çalıştım ama kurulum ekranına bile giremedim. (başka bir bilgisayar ile)

Aynı ekran kartına sahibim. Kurmayı başardın mı?

Ekran kartını tanıtamayıp buna başarılı kurulum diyorsanız, ancak "bravo" denilir.

Katılıyorum ve haklısınız fakat turing mimarili bir kartı macOS'a tanıtmak imkansızdır. Tanıtmak değil de kartı düzgün bir şekilde kullanabilmek diyelim, zira kartı düzgün bir şekilde kullanamadıktan sonra o sistemden verim alamayız.

Ekran kartını tanıtamayıp buna başarılı kurulum diyorsanız, ancak "Bravo" denilir.
Keşke adından da bir anlam bağdaştırsaydınız. Adı üzerinde zaten "Başarılı kurulum". "Başarılı Kurulum" konusu açmak için grafik hızlandırma çalışması gerekmiyor. Hatta bunun üzerine içinde not da mevcut. Siz istediğiniz gibi anlamaya devam edebilirsiniz tabii.

"Bu arada şunu da belirteyim; GTX 1650 ile kuruluyor, sadece ekran kartının VRAM'inin 7 MB'ını kullanabiliyorsunuz. Ben zaten yanına Windows kurulumu da yapacağım o yüzden pek bir sıkıntı değil. Ama ben Windows kullanmam derseniz size kalmış bir olay."

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı