GTX 1650 Süper Ventus XS vs RX 590

cantaskaya

Hectopat
MSI GTX 1650 süper Ventus XS 4 GB ve Sapphire Radeon RX 590 Nitro SE 8 GB. Sizce hangisini almalıyım? İşlemcim Ryzen 5 2600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bahsettiğimiz AMD kartın piyasa fiyatı 1700-1800 TL yanlış bilmiyorsam. Bir kaç gün önceye kadar GTX 1660 Super Gaming X ekran kartı 1700 küsür Türk Lirasına satılıyordu. Benim önerim, fiyat düşmesini beklemen ve 1660 Super alman. Eğer düşmesini beklemek istemiyorsan bütçeni biraz arttırıp 1660-1660S-1660Ti modellerinden birini al. RX590 ekran kartlarının çoğunda kullanıcılar sorun yaşıyor. Kartlara gereğinden fazla yükleniliyor çünkü. Çok fazla güç, çok fazla overclock. Bu da doğal olarak stabiliteyi bozuyor. Önerim yukarıda belirttiğim gibi.

Rx 590 Nitro+ SE modeli 1 yıldır kullanan biri olarak yazıyorum. Ne zaman Radeon yazılımı dengesiz gelirse wattman hatası alıyorum ve pc kendini yeniden başlatıyor. Sorunun kaynağı AMD yazılımlarından kaynaklı. Aldığım sırada piyasadaki sürücüsü sorunluydu ve 1 ay aldığıma pişman etti fakat geriye kalan 11 ay performansı beni hayal kırıklığına uğratmadı. Ve ayrıca stabildi. Sorunlar yazılım kaynaklı almak istiyorsan bilgin olsun. Ben çok uzun zamandır sorun almıyorum belirtmek isterim tekrar.
Benim final görüşüm ben bir Nvidia fanboyuyum buna rağmen keşke şunu alsaymışım dedirtmedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı