GTX 1650 Super 1080P'de kaç yıl gider?

EKO ! [MDAV]

Hectopat
İşlemci: i5 7400.
RAM: 16 GB birisi 2133 diğeri 2400 MHz.
PSU: 500 Watt.
Anakart: ASUS H110 m-D.
Arkadaşlar PUBG Rainbow CS:GO Bannerlord gibi oyunlar oynarım 1080P'de Ultra ayarlarda bu kart bana kaç yıl triple e oyunlarda gider?
(Sana bağlı demeyin)

Ultra ayar takıntınız yoksa 2 yılda bir ayar kısarak 3-4 yıl götürür.Şu video gayet açıklayıcı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Ultra ayar takıntınız yoksa 2 yılda bir ayar kısarak 3-4 yıl götürür. Şu video gayet açıklayıcı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

İzledim video yu şu an R7 250 kullanıyorum AMD PUBG'de aklınıza gelebilecek her şeyi en düşüğe alıp 20 25 FPS alıyorum piksellerden gözüm yoruldu böyle olmaz değil mi 3 4 yıl sonra.
Ultra ayar takıntınız yoksa 2 yılda bir ayar kısarak 3-4 yıl götürür. Şu video gayet açıklayıcı.
.

şu an R7 250 kullanıyorum AMD PUBG'de aklınıza gelebilecek her şeyi en düşüğe alıp 20 25 FPS alıyorum piksellerden gözüm yoruldu böyle olmaz değil mi 3 4 yıl sonra.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı