GTX 1650 Super 4 GB yeterli mi?

Değil son demlerini yaşıyor 4 GB bellek. 1660S altı kart alınmaz bence.
4 GB ekran kartının kaldırmadığı oyun söyler misin çok merak ediyorum.
INNO3D GTX 1650 Super kullanıyorum. Shadow of the Tomb Raider dahil bütün güncel oyunları sıkıntısız oynuyabiliyorum. Yaklaşık 5 ay önce almıştım 1200TL idi Sinerji'de. Üstelik maksimum sıcaklık da 65 gördüm.
En ucuz ekran kartı galiba o.

4 GB ekran kartının kaldırmadığı oyun söyler misin çok merak ediyorum.

Hepinize tek tek cevap vermekten gerçekten sıkıldım, her ay açılır VRAM konuları ben bunu yazarım birisi gelir yeterli nereden yeterli değil gibi bir şey söyler. Forza'dan başla ayarları ultra'ya al 6 GB'a kadar kullanım göreceksin takılmalar yaşatıyor. Gears 5 oyununda da takılmalar yaşadım VRAM hep 5 GB'taydı. Yeni çıkacak oyunlar Cyberpunk gibiler de oldukça yüksek bellek isteyecek gibi gözüküyor. Hangi aklı selim insan 2020 yılında 4 GB karta yatırım yapsın ki. Birçok oyuna yetse bile 4 GB tamamen doluyor ama yetmeyen oyunları göz ardı etme.

Hepinize tek tek cevap vermekten gerçekten sıkıldım, her ay açılır VRAM konuları ben bunu yazarım birisi gelir yeterli nereden yeterli değil gibi bir şey söyler. Forza'dan başla ayarları Ultra'ya al 6 GB'a kadar kullanım göreceksin takılmalar yaşatıyor. Gears 5 oyununda da takılmalar yaşadım VRAM hep 5 GB'taydı. Yeni çıkacak oyunlar Cyberpunk gibiler de oldukça yüksek bellek isteyecek gibi gözüküyor. Hangi aklı selim insan 2020 yılında 4 GB karta yatırım yapsın ki. Birçok oyuna yetse bile 4 GB tamamen doluyor ama yetmeyen oyunları göz ardı etme.

Hocam Forza'da Ultra yüksek karışık ayarlarda sıkıntısız oynadım takılmadan vs bu arada.

Hepinize tek tek cevap vermekten gerçekten sıkıldım, her ay açılır VRAM konuları ben bunu yazarım birisi gelir yeterli nereden yeterli değil gibi bir şey söyler. Forza'dan başla ayarları ultra'ya al 6 GB'a kadar kullanım göreceksin takılmalar yaşatıyor. Gears 5 oyununda da takılmalar yaşadım VRAM hep 5 GB'taydı. Yeni çıkacak oyunlar Cyberpunk gibiler de oldukça yüksek bellek isteyecek gibi gözüküyor. Hangi aklı selim insan 2020 yılında 4 GB karta yatırım yapsın ki. Birçok oyuna yetse bile 4 GB tamamen doluyor ama yetmeyen oyunları göz ardı etme.
Herkes ultrada oynayacak diye bir şey yok hocam. Kanımca 4 GB bellek 2021in sonuna kadar yolu var. En güncel oyunlara High ayarlarda yetecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı