GTX 1650 Super AC: Odyssey düşük FPS sorunu

Ben Solo

Picopat
Arkadaşlar ekran kartım GTX 1650 Super ve oyunu en yüksek grafik ayarlarında oynuyorum. 30 FPS civarı alıyorum ve bu benim için gerçekten düşük bir değer, oyunda çoğu zaman takılmalar olabiliyor. Bana hangi grafik ayarlarını önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek kanal RAM bir kere problem dostum. Çift kanal yüksek frekanslı bellekler kullanırsan o sorunların büyük bir kısmı çözülür.

RAM'den kaynaklı darboğaz yaşıyorsun muhtemelen.
Bu arada aynı ramden uygun fiyata buldum bir tane daha. Sizce alsam sorun çözülür mü?
1597918233344.png

Zaten 16 GB RAM şu dönemde olmazsa olmaz gibi bir şey. Özellikle oyun bilgisayarları için :) Almanızda kesinlikle fayda var. RAM'den kaynaklı darboğazların önüne geçerseniz yaşadığınız sorunların büyük bir kısmı çözülmüş olacaktır.
Tamam hocam son bir soru daha var sormak istediğim. Benim anakartımda 2 tane RAM takılabilir yer var. Bir tanesi zaten dolu. Diğerine RAM'i taktıktan sonra bilgisayarda bir işlem yapmam gerekecek mi?
Veya siz ne önerirsiniz? Bilgisayarcıya da taktırabilirim tanıdığım biri var.

Dostum problemini çözdün mü
Tamam hocam son bir soru daha var sormak istediğim. Benim anakartımda 2 tane RAM takılabilir yer var. Bir tanesi zaten dolu. Diğerine RAM'i taktıktan sonra bilgisayarda bir işlem yapmam gerekecek mi?
Veya siz ne önerirsiniz? Bilgisayarcıya da taktırabilirim tanıdığım biri var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı