Arkadaşlar ekran kartım GTX 1650 Super ve oyunu en yüksek grafik ayarlarında oynuyorum. 30 FPS civarı alıyorum ve bu benim için gerçekten düşük bir değer, oyunda çoğu zaman takılmalar olabiliyor. Bana hangi grafik ayarlarını önerirsiniz?
Zaten 16 GB RAM şu dönemde olmazsa olmaz gibi bir şey. Özellikle oyun bilgisayarları için Almanızda kesinlikle fayda var. RAM'den kaynaklı darboğazların önüne geçerseniz yaşadığınız sorunların büyük bir kısmı çözülmüş olacaktır.
Zaten 16 GB RAM şu dönemde olmazsa olmaz gibi bir şey. Özellikle oyun bilgisayarları için Almanızda kesinlikle fayda var. RAM'den kaynaklı darboğazların önüne geçerseniz yaşadığınız sorunların büyük bir kısmı çözülmüş olacaktır.
Tamam hocam son bir soru daha var sormak istediğim. Benim anakartımda 2 tane RAM takılabilir yer var. Bir tanesi zaten dolu. Diğerine RAM'i taktıktan sonra bilgisayarda bir işlem yapmam gerekecek mi?
Veya siz ne önerirsiniz? Bilgisayarcıya da taktırabilirim tanıdığım biri var.
Bilgisayarcıya falan gitmeyin hocam. Aman diyeyim. Siz kendiniz halledin. RAM takmak çok basit bir iş zaten. Technopat'ın videolarında var, izleyebilirsiniz.
RAM'i taktıktan sonra BIOS'a girip XMP ayarı kapalıysa onu devreye sokacaksınız. Hepsi bu kadar
Tamam hocam son bir soru daha var sormak istediğim. Benim anakartımda 2 tane RAM takılabilir yer var. Bir tanesi zaten dolu. Diğerine RAM'i taktıktan sonra bilgisayarda bir işlem yapmam gerekecek mi?
Veya siz ne önerirsiniz? Bilgisayarcıya da taktırabilirim tanıdığım biri var.