SalvaDorasit
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
MediaMarkt'tan PC toplattırdım. Ekran kartı MSI GTX 1650 Super. İlk 15 gün geçti ve kartın garantisi devam etmekte. Ben assetto Corsa oynuyorum ve Full ayarlarda FPS 40 50 60 falan geziyor. Bende FPS yükseltmek için MSI afterburnereden overclock denemeleri yaptım ve bir şey olmadı. Core clock 150, Memory clock 1500'de stabil çalışıyordu. FurMark ve Prime95 testini aynı anda çalıştırdım hiçbir şey olmadı. Sonra assetto Corsa oynarken oyun birden takılıp ekranda şekiller çıkıp bilgisayar kendini yeniden başlattı. Ve bu sorun günde en az 1 kere oluyordu. Assetto Corsa ve GTA V'de bu sorun oluyordu. Sonra kartta overclock yokken yani stock ayarlarda gene artifact yapıyordu. Sonra ben kartı garantiye yolladım ve kart geri geldi. Kağıtta ekran kartında hiçbir sorun olmadığı ve FurMark vs testlerinin yapılıp uzun süreli GTA V oynandığı yazıyordu. Ve o günden sonra böyle bir sorun yaşamadım. Sizce ne yapmalıyım.
Edit: 2-3 saat durmaksızın oyun oynayınca artifact oluyordu. Bunlarda resimleri.
Edit: 2-3 saat durmaksızın oyun oynayınca artifact oluyordu. Bunlarda resimleri.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: