GTX 1650 Super FPS sorunu

Valmera

Kilopat
Herkese iyi forumlar. Yakın zamanda bilgisayar topladım GTX 1650 Super ve Ryzen 5 2600 işlemcili bir sistem. Sürücülerini vs. kurdum fakat performansı stabil değil bilgisayarın. Örneğin CS:GO da en yüksek de denemez hani yüksek ayarlarda fps 100-140 arası gidip geliyor fps droplar oluyor bazen ve bu da 144 hz kullandığım için gözüme batıyor. Diğer oyunlarda da bu şekilde aşağıya afterburner sonuçlarını da atıyorum. Ve GEFORCE EXPERIENCE' de de ayarlar alınamıyor hatası alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Teşekkürler.

Diğer parçalar:

B450 Aorus M
8 GB DDR4 3000 MHZ RAM
240 GB SSD

Dosya Ekleri

• 2020-04-21 (8).png
    2020-04-21 (8).png
    654,8 KB · Görüntüleme: 181
  • 2020-04-21 (3).png
    2020-04-21 (3).png
    527,4 KB · Görüntüleme: 173
  • 2020-04-21 (18).png
    2020-04-21 (18).png
    170,7 KB · Görüntüleme: 179
Sürücü kurmasan bile daha yüksek alırdın. Başka bir karttan 1650S'e geçtiysen DDU ile temiz kur.
Ayrıca;

Sürücü kurmasan bile daha yüksek alırdın. Başka bir karttan 1650S'e geçtiysen DDU ile temiz kur.
Ayrıca;
Sıfır topladım sistemi başka bir karttan geçiş yapmadım. Bu durum sadece CS:GO'da değil, diğer oyunlarda da göze batıyor maalesef.
CPU overclock yapıp bir de öyle deneyin. Ayrıca QuickCPU yükleyip tam performans moduna alın.
Normal şartlarda overclock yapmadan stabil bir şekilde çalışması gerekmiyor mu sistemin? Benim aklıma takılan o.

Sıfır topladım sistemi başka bir karttan geçiş yapmadım. Bu durum sadece CS:GO'da değil, diğer oyunlarda da göze batıyor maalesef.

Normal şartlarda overclock yapmadan stabil bir şekilde çalışması gerekmiyor mu sistemin? Benim aklıma takılan o.
Evet, gerekli. Ama sorunu bulmamız için bir deneyin derim. Ayrıca Windows logosuna sağ tık > Güç Seçenekleri > Ek güç seçeneklerine girip tam performansa alın.

"CPU overclock yapıp bir de öyle deneyin." Niye? Ne gereği var? Tecrübeli olduğunu nereden çıkardınız da böyle bir öneride bulundunuz?

OC'ye gerek yok. Rehberi izlemen yeterli olacak.
Rehberde CS:GO için yaptığınızı görüyorum ayarları ayriyeten nvidia geforce experience yazılımını da kullanamıyorum görselde belirttiğim üzere. Örneğin Rainbow 6' de de internetteki testlere baktığımda benden 50-60 hatta daha fazla FPS aldıklarını gözlemledim.

Rehberde CS:GO için yaptığınızı görüyorum ayarları ayriyeten nvidia geforce experience yazılımını da kullanamıyorum görselde belirttiğim üzere. Örneğin Rainbow 6' de de internetteki testlere baktığımda benden 50-60 hatta daha fazla FPS aldıklarını gözlemledim.
Ekran kartı sürücünün güncel versiyonunu kurun. Eski sürümünü de DDU ile kaldırın. Sorununuz çözülür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı