Bu sorunu en iyi şekilde gösterebilmem için ekran kaydına aldım ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Arkadaşlarıma gösterdiğimde gayet normal karşılıyorlar ve bu olay onlarda da mevcut. Aynı sorun video dışında Office uygulamalarında çok daha belirgin. Excel'de tabloyu yukarı ve aşağıda kaydırırken görüntü aşırı donuyor ve sekmeyi masaüstünde hareket ettirirken çok takılıyor. Valorant oynarken oyunda anlık FPS düşmesi yiyorum. NVIDIA sürücülerinden 461.40, 461.72, 461.81 ve şu an kullandığım 461.92 sürücüsünde bu sorunu yaşamaya devam ediyorum. DDU ile eski sürücüleri defalarca temizleyip farklı bir sürücü kuruyorum ama sonuç hep hüsran. Hangi sürücüyü tavsiye edersiniz? Ne yapmalıyım? İyi forumlar.
Monitör çözünürlüğü ile ilgili olabilir. Ben Gtx1060 kullanıyorum. Bundan önceki monitörüm 2k idi. 2560x1080 çözünürlükte böyle birşey yoktu. Fakat 2k gtx1060 için fazla olduğundan 1920x1080 monitör aldım. Şuan sendeki şey bende de var..
Monitör çözünürlüğü ile ilgili olabilir. Ben GTX1060 kullanıyorum. Bundan önceki monitörüm 2K idi. 2560x1080 çözünürlükte böyle bir şey yoktu. Fakat 2K GTX1060 için fazla olduğundan 1920x1080 monitör aldım. Şu an sendeki şey bende de var.
3 aydır aynı sorunu yaşıyorum. Öncesinde böyle bir şey yaşadığımı hatırlamıyorum. Bu aralar NVIDIA sürücülerinde bayağı sorun var. Monitör kaynaklı olduğunu zannetmiyorum. Yine de görüşünüz için teşekkürler.