Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Ağustos 2020 #1 Bu oyun neden böyle? GTX 1650 Super ile Medium'da neredeyse 50 FPS oynuyorum. Optimizasyon mu kötü ki? Arada Drop da yiyorum. İşlemcim i5 9400F. Son düzenleme: 25 Ağustos 2020
Bu oyun neden böyle? GTX 1650 Super ile Medium'da neredeyse 50 FPS oynuyorum. Optimizasyon mu kötü ki? Arada Drop da yiyorum. İşlemcim i5 9400F.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #2 Ben mi göremiyorum oyunun adı mı yok?? Artı 0 Eksi
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 25 Ağustos 2020 #3 Oyun içi değerlerini atabilir misin? Üstelik oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Ağustos 2020 #4 Bazinga Physicist dedi: Oyun içi değerlerini atabilir misin? Üstelik oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal ancak performans düşüşünün oyunun orijinal olup olmaması ile alakası genelde olmaz. Korsan oyunda tek değişken Crack olur genelde. Artı 0 Eksi
Bazinga Physicist dedi: Oyun içi değerlerini atabilir misin? Üstelik oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal ancak performans düşüşünün oyunun orijinal olup olmaması ile alakası genelde olmaz. Korsan oyunda tek değişken Crack olur genelde.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 25 Ağustos 2020 #5 tugoli dedi: Ben mi göremiyorum oyunun adı mı yok?? Genişletmek için tıkla... Başlıkta yazıyor. Artı 0 Eksi
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 25 Ağustos 2020 #6 Tokiler dedi: Orijinal ancak performans düşüşünün oyunun orijinal olup olmaması ile alakası genelde olmaz. Korsan oyunda tek değişken crack olur genelde. Genişletmek için tıkla... Korsan oyunlarda bazen FPS daha düşük oluyor, ondan sordum. Oyunu Ultra ayarlarda oynamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Tokiler dedi: Orijinal ancak performans düşüşünün oyunun orijinal olup olmaması ile alakası genelde olmaz. Korsan oyunda tek değişken crack olur genelde. Genişletmek için tıkla... Korsan oyunlarda bazen FPS daha düşük oluyor, ondan sordum. Oyunu Ultra ayarlarda oynamayı denediniz mi?
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 25 Ağustos 2020 #7 tugoli dedi: Ben mi göremiyorum oyunun adı mı yok? Genişletmek için tıkla... Başlıkta yazıyor oyunun adı "Control". Artı 0 Eksi
tugoli dedi: Ben mi göremiyorum oyunun adı mı yok? Genişletmek için tıkla... Başlıkta yazıyor oyunun adı "Control".
burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 25 Ağustos 2020 #8 Tokiler dedi: Bu oyun neden böyle? GTX 1650 Super ile Medium'da neredeyse 50 FPS oynuyorum. Optimizasyon mu kötü ki? Arada Drop da yiyorum. İşlemcim i5 9400F. Genişletmek için tıkla... Oyun nedir? Ve diğer sistem bileşenlerini de söyler misiniz? Artı 0 Eksi
Tokiler dedi: Bu oyun neden böyle? GTX 1650 Super ile Medium'da neredeyse 50 FPS oynuyorum. Optimizasyon mu kötü ki? Arada Drop da yiyorum. İşlemcim i5 9400F. Genişletmek için tıkla... Oyun nedir? Ve diğer sistem bileşenlerini de söyler misiniz?
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #9 burstappenn dedi: Oyun nedir? Ve diğer sistem bileşenlerini de söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Başlıkta yazıyor Control. Artı 0 Eksi
burstappenn dedi: Oyun nedir? Ve diğer sistem bileşenlerini de söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Başlıkta yazıyor Control.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 25 Ağustos 2020 #10 Control zaten hayli ağır bir oyun, anormal değerler değil bunlar. Anti-Aliasing falan kısarak biraz daha iy performans elde edebilirsiniz. Drop olarak ise RAM'inizi ve oyun içi VRAM/CPU kullanımınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
Control zaten hayli ağır bir oyun, anormal değerler değil bunlar. Anti-Aliasing falan kısarak biraz daha iy performans elde edebilirsiniz. Drop olarak ise RAM'inizi ve oyun içi VRAM/CPU kullanımınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.