GTX 1650 Super sistem oyunlardan atiyor

mcavansir10

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Mafia Definitive Edition, Witcher 3, GTA 4 ve Control denedigim oyunlar. Oynuyorum her şey iyiyken ekran donuyor 10 saniyelik sonra ya atiyor ya da dönüyor. Lutfen yardim edin 3 kere tamire yolladim RAM'i deyisdiler 2 HDD taktilar ama duzelmedi.

GTX 1650 Super
650W PSU
8 GB 2666 RAM
1TB+165GB HDD
MSI Torpedo anakart
Cooler Master fan
i5 10400F
A4Tech kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Mafia Definitive Edition, Witcher 3, GTA 4 ve Control denedigim oyunlar. Oynuyorum her şey iyiyken ekran donuyor 10 saniyelik sonra ya atiyor ya da dönüyor. Lutfen yardim edin 3 kere tamire yolladim RAM'i deyisdiler 2 HDD taktilar ama duzelmedi.

GTX 1650 Super.
650W PSU.
8 GB 2666 RAM.
1TB+165GB HDD.
MSI Torpedo anakart.
Cooler Master fan.
i5 10400F.
A4Tech kasa.

HDD'den başka bir şey değildir HDD önerisi diye konu açarsan önerebiliriz.

HDD'den başka bir şey değildir HDD önerisi diye konu açarsan önerebiliriz.

Teşekkürler HDD'yi arkadasimla birlikte almistik onda hiçbir sikinti olmadi ama bende var. Ayrica HDD'den oldugunu nasıl deneyebilirim HD Tune ile taradim sikinti yoktu.
O zaman sorun HDD'den kaynaklı, herhalde tamirde ucuz ve kalitesiz HDD ya da kronik sorunlu HDD takmışlar.

Arkadaşlar SSD aldim ve Windows'u oraya kurdum ama oyun halen HDD-de. Denedim ve sikinti duzelmemis. Baska ne için olabilir?
Yardim edecek birileri var mı?
Arkadaşlar oyunu SSD'ye atabilir miyim direk?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı