GTX 1650 Super TW: Three kingdoms FPS sorunu

Total war: Three kingdoms oyununu bilgisayar ilk geldiğinde oynamıştım ve 60 FPS alıyordum fakat bugün tekrar oynamak istediğimde 30 FPS alıyorum (Ultra ayarlarda)
Virüs araması yaptım temiz çıktı.
İşlemci: AMD Ryzen5 1600 six-Core Processor.
Bu arada GeForce Experience optimize seçeneğine girdiğimde bana orta ayarları öneriyor fakat bir ay önce Full ayarlar ile optimize öneriyordu.
İşin garip tarafı;
Witcher 3'ün ultra ayarlarda 60fps sabit olmasına rağmen TK'nin ultra ayarlarda 30 fps olması.

Son düzenleme:
Total war: Three kingdoms oyununu bilgisayar ilk geldiğinde oynamıştım ve 60 FPS alıyordum fakat bugün tekrar oynamak istediğimde 30 FPS alıyorum (Ultra ayarlarda)
Virüs araması yaptım temiz çıktı.
İşlemci: AMD Ryzen5 1600 six-Core Processor.
Bu arada GeForce Experience optimize seçeneğine girdiğimde bana orta ayarları öneriyor fakat bir ay önce Full ayarlar ile optimize öneriyordu.
İşin garip tarafı;
Witcher 3'ün ultra ayarlarda 60fps sabit olmasına rağmen TK'nin ultra ayarlarda 30 fps olması.
Merhaba, ben de Asus FX705DU-H7124 kullanıyorum. R7 3750H işlemci ve 1660ti ekran kartı var. Malesef bende de aynısı oldu fakat hala bir çözüm bulamadım. Oyuna başladığımda aynen sende olduğu gibi hiçbir sıkıntı yoktu fakat ne zaman fetihler başladı şehirlerim, adamlarım vs. arttı, o zaman donmaya başladı. Şimdi haritanın tamamını ele geçirmeye çalışıyorum fakat gel gör ki bu donmalar kasmalar baydı beni... 😠 Grafiği düşürmeme rağmen - dediğim gibi devletimi genişlettikçe- sıkıntılar arttı. Hatta bugüne kadar hiç karşılaşmadığım bir şey oldu; bir kere bilgisayar kendiliğinden kapandı fakat sebebini bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı