Alperen S Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 191 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Uzmanı 22 Nisan 2020 #21 Kryno dedi: 600W önerebilceğiniz marka var mı? PSU sıkıntı mı çıkarır ilerde? Genişletmek için tıkla... Rampage markası pek iyi bir marka olarak anılmadığından sisteminizin sağlığı için değiştirmenizi kesinlikle öneririm.
Kryno dedi: 600W önerebilceğiniz marka var mı? PSU sıkıntı mı çıkarır ilerde? Genişletmek için tıkla... Rampage markası pek iyi bir marka olarak anılmadığından sisteminizin sağlığı için değiştirmenizi kesinlikle öneririm.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 22 Nisan 2020 #22 Dank Lord of Sith dedi: 650W buldum Thermaltake 650W Genişletmek için tıkla... Hocam 700 lira ne ? Bu işini görür.
Dank Lord of Sith dedi: 650W buldum Thermaltake 650W Genişletmek için tıkla... Hocam 700 lira ne ? Bu işini görür.
Dank Lord of Sith Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 102 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2020 #23 Lumiere dedi: Rampage markası pek iyi bir marka olarak anılmadığından sisteminizin sağlığı için değiştirmenizi kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... SSD var mı? Ayrıca Corsair CPU soğutucu öneririm.
Lumiere dedi: Rampage markası pek iyi bir marka olarak anılmadığından sisteminizin sağlığı için değiştirmenizi kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... SSD var mı? Ayrıca Corsair CPU soğutucu öneririm.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 22 Nisan 2020 #24 Lumiere dedi: Rampage markası pek iyi bir marka olarak anılmadığından sisteminizin sağlığı için değiştirmenizi kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Vatan oem sistem almıştım parça değiştirirsem garantiden çıkar mı acaba?
Lumiere dedi: Rampage markası pek iyi bir marka olarak anılmadığından sisteminizin sağlığı için değiştirmenizi kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Vatan oem sistem almıştım parça değiştirirsem garantiden çıkar mı acaba?
Dank Lord of Sith Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 102 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2020 #25 Kryno dedi: Vatan OEM sistem almıştım parça değiştirirsem garantiden çıkar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Belki Vatan'ın garantisinden çıkarsın ama bilgisayar parçalarının tek tek garantileri vardır.
Kryno dedi: Vatan OEM sistem almıştım parça değiştirirsem garantiden çıkar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Belki Vatan'ın garantisinden çıkarsın ama bilgisayar parçalarının tek tek garantileri vardır.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 22 Nisan 2020 #26 Dank Lord of Sith dedi: SSD var mı? Ayrıca Corsair CPU soğutucu öneririm. Genişletmek için tıkla... SSD yazın alacağımda. İşlemci için gerek yok bence OC yapmıyorum. Stok fan kullanacağım.
Dank Lord of Sith dedi: SSD var mı? Ayrıca Corsair CPU soğutucu öneririm. Genişletmek için tıkla... SSD yazın alacağımda. İşlemci için gerek yok bence OC yapmıyorum. Stok fan kullanacağım.
Dank Lord of Sith Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 102 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2020 #27 Kryno dedi: SSD yazın alacağımda. İşlemci için gerek yok bence OC yapmıyorum. Stok fan kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Galiba R5 fanları güçlü değil ve performansı azaltıyor.
Kryno dedi: SSD yazın alacağımda. İşlemci için gerek yok bence OC yapmıyorum. Stok fan kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Galiba R5 fanları güçlü değil ve performansı azaltıyor.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 22 Nisan 2020 #28 Bence de şu an CPU soğutucuya gerek yok. İlk önceliğin PSU olsun, sonra SSD en son CPU soğutucu. Dank Lord of Sith dedi: Galiba R5 fanları güçlü değil ve performansı azaltıyor. Genişletmek için tıkla... 3600'ün yanına Wraith Stealth veriyorlar ki 2700X'ten daha güçlü. Bu durumda düşüyor 2600'de bir sıkıntı yoksa değişmesine de gerek yok.
Bence de şu an CPU soğutucuya gerek yok. İlk önceliğin PSU olsun, sonra SSD en son CPU soğutucu. Dank Lord of Sith dedi: Galiba R5 fanları güçlü değil ve performansı azaltıyor. Genişletmek için tıkla... 3600'ün yanına Wraith Stealth veriyorlar ki 2700X'ten daha güçlü. Bu durumda düşüyor 2600'de bir sıkıntı yoksa değişmesine de gerek yok.
Dank Lord of Sith Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 102 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2020 #29 Fixer dedi: Bence de şu an CPU soğutucuya gerek yok. İlk önceliğin PSU olsun, sonra SSD en son CPU soğutucu. Genişletmek için tıkla... PSU gerçekten kötü. 600W 80+ PSU al.
Fixer dedi: Bence de şu an CPU soğutucuya gerek yok. İlk önceliğin PSU olsun, sonra SSD en son CPU soğutucu. Genişletmek için tıkla... PSU gerçekten kötü. 600W 80+ PSU al.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 22 Nisan 2020 #30 Dank Lord of Sith dedi: PSU gerçekten kötü. 600W 80+ PSU al. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimi alsa yeterli olur şu an 700tl vermeye gerek yok.
Dank Lord of Sith dedi: PSU gerçekten kötü. 600W 80+ PSU al. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimi alsa yeterli olur şu an 700tl vermeye gerek yok.