GTX 1650 Super Ventus vs RX 5500XT

Daha fazla  
Selamlar, güncel olarak itopya.com'da satılan TARS-A1670 adlı sistemi almayı planlıyorum.
Bu sistemin ekran kartını RX 5500 XT yapmayı planlıyordum 150TL civarı fark ile ama 200TL verip GTX 1650 Super Ventus alma şansıma var. Hangisini önerirsiniz?

5500 XT genel olarak 1650 Super'den daha iyi. Zaten alacağın sistem üzerinde değişiklik yapınca 5500 XT daha ucuza denk geliyor. Genel anlamda da fiyat olarak yakınlar. TARS-A1670 sistemdeki PSU'ya pek güvenmezdim bu arada. Bellek miktarının (yettiği oyunlarda ki test edilen oyunlar için yeterli) FPS etkilemediğini varsayarsak aşağıdaki video anlamana yardımcı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5500 XT genel olarak 1650 Super'den daha iyi. Zaten alacağın sistem üzerinde değişiklik yapınca 5500 XT daha ucuza denk geliyor. Genel anlamda da fiyat olarak yakınlar. TARS-A1670 sistemdeki PSU'ya pek güvenmezdim bu arada. Bellek miktarının (yettiği oyunlarda ki test edilen oyunlar için yeterli) FPS etkilemediğini varsayarsak aşağıdaki video anlamana yardımcı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ne yalan söyleyeyim pek güvenemiyorum ama bu fiyata daha iyisini de bulamadım açıkçası. Sinerji ve İtopya sitelerinde satılan benzer bu fiyat bandında sistem önerilerine açığım.
Ayrıca direk Rx 570 kartınıda tercih edebilirim hiç ekstra ücret ödemeden?
@Akfortisev evet, birisi GTX 1650, diğeri 1650 Super. GTX 1650 Super açık ara geçiyor.

Siz Rx570 ile GTX 1650 super arasında hangisini önerirsiniz? Rx570 200-250TL daha ucuz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı