GTX 1650 Super vs RX580 hangisi alınmalı?

atanamayanlar

Centipat
Katılım
17 Mayıs 2020
Mesajlar
492
Çözümler
1
Yer
Gotham
İyi bayramlar millet. Arkadaşım PC toplamak istiyor kart olarak ikisi arasında kalmış bana kalsa NVIDIA fanboy olarak 1650 derim ama sizlerinde görüşünü almak isteriz.
 

Hocam bende ilk başta arkadaş için RX580 önerdim(PC arkadaş için benim için değil) ancak araştırınca kronik sorunları varmış gibi gözüktü RX serisinin o biraz kıllandırıyor beni.
 
Türkiye pazarında sıfır ürün alınmaz artık kazıklanmak herkesin hoşuna gitmeyebilir.
Kimsenin kazık attığı yok. Senin paranın değeri bu kadar. Peynir de pahalılaştı, peynir de yemeyelim o zaman. İkinci el de alma o zaman, ikinci el fiyatınıda sıfır fiyatı belirtler. Hayatımda bu kadar saçma bir yorum da görmedim tebrik ederim.
 

Dostum gerçekler bunlar yalan söylüyorsam söylüyorsun de işlemci pazarıda böyle RAM'de ekran kartı'da güç kaynağı'da herkes kafasına göre fiyat yazıyor adamın 160 birime aldığı kartı biz 1000 birim Para'dan alıyoruz.
 
Ya tamam döviz kurundan ötürü bende rahatsızım fakat bu bahsettiğin şey saçma. Şimdi var sayıyorum sıfır alacağım ürün 2000 lira ikinci eli 600 lira olsaydı dediğin şey bir düşündürürdü. Sıfırı ne kadarsa ikinci eli ona göre fiyatlanıyor. Burada arkadaş sıfır ürün almak istiyor. Ona göre tavsiyede bulunuyoruz.
 

Sıfır olsun bizim olsun diyor Ark'im. Onun için topluyoruz sistemi.
 
GTX1650 Super sıfır olarak, eğer 2000 liralara çıkacak durumun var ise GTX1660SUPER. Fark var arada bayağı. Ama GTX1650'de güzel bir kart. 1080P için çok güzel kartlar.

Hocam sanırım 1650 Super alıcaz RX'in kronik problemleri biraz göz korkutuyor. Arkinin bütçesi 1660'ı aşıyor maalesef.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…