GTX 1650 Ti GDDR6 sistem ne kadar daha götürür?

mburakkarakas

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Sorum basit. GTX 1650 Ti GDDR6 laptop (ASUS TUF Gaming F15 "FX506lı" modeli) ne kadar daha götürür. Ek özellikleri de belirteyim anlaşılması daha kolay olsun.
Diğer özellikler:
16 GB RAM.
1 TB SSD.
i5 10300H.
144 Hz ekran/ 2K görüntü.
Windows 10 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum basit. GTX 1650 Ti GDDR6 laptop (ASUS TUF Gaming F15 "FX506lı" modeli) ne kadar daha götürür. Ek özellikleri de belirteyim anlaşılması daha kolay olsun.
Diğer özellikler:
16 GB RAM.
1 TB SSD.
i5 10300H.
Windows 10 Pro.
Daha iyisine ihtiyacın olana kadar.

Diğer özellikler:
16 GB RAM.
1 TB SSD.
i5 10300H.
Windows 10 Pro.
Merhabalar, bende GTX 1650 Super kullanıcısı olarak daha götüreceğini düşünüyorum. Ancak, GTX 1650 Super/ti artık eskimeye başladılar the last of us ve god of war gibi YENİ oyunlarda ekran kartı sorun çıkarıyor artık. Ayrıca VRAM'i 4 GB olduğundan çoğu oyunda yetmiyor. GTA 5'i 1080P'de açabildiğim en yüksek ayarlarda oynamaya çalışınca GTA 5 7700 MB VRAM istiyor. 4 GB olduğundan dolayı açamıyorum. Buna rağmen açabildiğim kadar açsam en iyi açabildiğim ayarlarda oyunu 40 50 FPS oynuyorum ki arada 30'a düşüyor. Asetto corsa gibi oyunları en yüksek ayarda çok rahat oynuyorum çok rahat oynadığım iyi oyunlar sırasıyla Crysis 3, Battlefield 4, Beam.Ng Drive, Assetto Corsa, Forza Horizon 4. Bu oyunlarda henüz sıkıntı çıkarmadı.

Diğer özellikler:
16 GB RAM.
1 TB SSD.
i5 10300H.
Windows 10 Pro.
Son dönemlerde çıkan oyunları düşük ayarlarda bile rahat oynayamazsın. Nerdeyse senin ile aynı sisteme sahibim God of War, Spiderman Remastered, Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Odyssey gibi oyunları yüksek ayarlarda oynamak işkence oluyor, orta ayarlarda da aynı durum söz konusu diyebilirim.

Son dönemlerde çıkan oyunları düşük ayarlarda bile rahat oynayamazsın. Neredeyse senin ile aynı sisteme sahibim God of War, Spider-Man Remastered, Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Odyssey gibi oyunları yüksek ayarlarda oynamak işkence oluyor, orta ayarlarda da aynı durum söz konusu diyebilirim.

Evet görüntülerde kasıyormuş hissi oluyor. 2 sene sonra 4000 serisine geçeceğim. Biraz daha idare etse iyidir. Starfield gibi oynamak istediğim çok oyun var çünkü.

Merhaba, bende GTX 1650 Super kullanıcısı olarak daha götüreceğini düşünüyorum. Ancak, GTX 1650 Super/ti artık eskimeye başladılar The Last of Us ve God of War gibi YENİ oyunlarda ekran kartı sorun çıkarıyor artık. Ayrıca VRAM'i 4 GB olduğundan çoğu oyunda yetmiyor. GTA 5'i 1080P'de açabildiğim en yüksek ayarlarda oynamaya çalışınca GTA 5 7700 MB VRAM istiyor. 4 GB olduğundan dolayı açamıyorum. Buna rağmen açabildiğim kadar açsam en iyi açabildiğim ayarlarda oyunu 40 50 FPS oynuyorum ki arada 30'a düşüyor. Assetto Corsa gibi oyunları en yüksek ayarda çok rahat oynuyorum çok rahat oynadığım iyi oyunlar sırasıyla Crysis 3, Battlefield 4, Beam. Ng Drive, Assetto Corsa, Forza Horizon 4. Bu oyunlarda henüz sıkıntı çıkarmadı.

Son dönemde çıkan ve çıkacak olan yeni oyunları minimum 2 sene daha oynatsın kafi benim için şu anlık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı