GTX 1650 Ti ile mining yapılır mı?

YazılımUstası

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 1650 Ti ekran kartım + Intel HD Graphics var 8 GB RAM var.
Bu sistem ile Bitcoin mining yapılır mı? Sabahtan beri yapıyorum.
Düşük performansta çalıştırıyorum RAM veya ekran kartına bir zarar veya performansta düşüş olur mu?
Program şu:

Ekran Alıntısı.PNG

Bir de program dediğim gibi düşük performansta çalışıyor elektrik faturasına fazla yansır mı?
İyi akşamlar.

Düşük performansta çalıştırıyorum RAM veya ekran kartına bir zarar veya performansta düşüş olur mu?
Program şu:

Eki Görüntüle 1368522

İyi akşamlar.

Mining yapılan GPU'ların genellikle ömrü azalıyor özellikle oyunlarda perfomansını etkileyebilir gpun mining için önerilmez 4 GB ekran kartı çok yorar mining ömrü azalır oyunda perfomansını azaltır ekran kartınızı çok yorar.

Program şu:

Eki Görüntüle 1368522
Bir de program dediğim gibi düşük performansta çalışıyor elektrik faturasına fazla yansır mı?
İyi akşamlar.
Ravencoin mining yapabilirsiniz ben GTX1650M ile yaz ayında kazım yaparken 1 ayda 200 ile 300 lira arasında bir para elde etmiştim, şimdi dolar da arttı ve sizin GPU'nuz daha güçlü o yüzden benden daha fazla para kazanabilirsiniz. Ancak oyun oynarken VRAM miktarı ikisine de yetmeyeceği için, oyun oynarken yapamayabilirsiniz. ETH kazımı yapamazsınız çünkü ETH kazımı için min VRAM miktarının 6 olması gerekir. Bitcoin madeni hiç yapamazsınız çünkü miningi bir ekran kartıyla yapıyorsunuz ASIC miner ile değil. Eğer yapacaksanız da bilgisayarınızın ömrünü kısaltmasını minimum'a indirmesi açısından bir soğutucuyla yerden temasını kesecek bir şekilde yapmanızı öneririm.

GPU ile BTC mining yapılmıyor hocam. ETC ve RVN kazabilirsin getirisi çok olmaz ama zarar da ettirmez. Öte yandan çok oyun oynuyorum vs bilgisayardan uzaklaşayım dersen yapılabilir. RVN çok Watt harcadığı için sıcaklığı düşürmek önemli yaz geldi ETC deneyebilirsiniz.
Hocam 4 GB VRAM ile ETH kazması imkansız ben denedim olmuyor valla.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00