GTX 1650 Ti laptopın Escape from Tarkov performansı nasıldır?

İşletim sistemi
Windows 10

onur0403

Femtopat
Daha fazla  
Bir seneden uzun süredir Escape from Tarkov almayı hedefliyordum. Oyunun fiyatını vs her şeyi hallettim ama sistemim laptop olduğu için nasıl performans gösterir emin değilim. Bilen kişiler yorum yapabilirse çok sevinirim.

Sistem: 1650 TI-10300H-8 GB RAM.

RAM'i 16 GB yaptığım zaman drop almam daha da azalacak ancak 400 500 TL gibi fiyatlarda satılıyor RAM'ler, oyunun da fiyatını 350 TL düz alırsak 750 800 TL'den daha pahalıya patlayacak. Gerçekten değer mi RAM arttırmaya?

Ayrıca oyunda laptopun ısınması nasıl olur? Soğutucu kullanıyorum. Bilgisayarım Lenovo Ideapad 3. Gaming model olduğu için ısınma çok olmayacaktır tahminimce.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

60 FPS'ye sinirla. 8 GB RAM ile droplar olacak kendi bilgisayarimdan biliyorum, oyun en ucuz Gamivo da satiliyor https://www.gamivo.com/product/escape-from-tarkov Customer Protection Programinin tikini kaldirin ve indirim kuponu yerine de LABASE yazarsaniz 9TL indirim yapiliyor.
Smart Price ile daha ucuz ama ulkemizdeki odeme yontemleri desteklenmiyor.

Peki bu droplarla oyunu normal videolarda yayınlarda izlediğim gibi oynayabilir miyim kendi başıma hocam? Cevap için teşekkür ederim. Yoksa biraz daha bekleyip 8 GB yükseltme alacağım. İyi forumlar.
Peki bu droplarla oyunu normal videolarda yayınlarda izlediğim gibi oynayabilir miyim kendi başıma hocam? Cevap için teşekkür ederim. Yoksa biraz daha bekleyip 8 GB yükseltme alacağım. İyi forumlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda adam 50-60 fps alıyor rahat bir şekilde sistemim daha iyi diye biliyorum yukarıda yazdım zaten sistemimi. Daha yüksek bir performans alabilir miyim acaba diye düşündüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı