M Moonshineae Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #1 Merhaba geçen aylarda ilk mavi ekran hatamı almıştım ve önerilen çözümleri uyguladığımda bir sorun yoktu (bugüne kadar) bugün 2. mavi ekranımı aldım. Minidump dosyam: mavi ekran.rar Ekran kartı GTX 1650 Ti. İşlemci i5 10200H. Dipnot: Geçen mavi ekran hatam klavye hatasıydı ve örerilen çözümleri uyguladığımda 21 gün sorun yaşamadım ve bugün tekrardan mavi ekran hatası aldım. Son düzenleme: 16 Şubat 2022
Merhaba geçen aylarda ilk mavi ekran hatamı almıştım ve önerilen çözümleri uyguladığımda bir sorun yoktu (bugüne kadar) bugün 2. mavi ekranımı aldım. Minidump dosyam: mavi ekran.rar Ekran kartı GTX 1650 Ti. İşlemci i5 10200H. Dipnot: Geçen mavi ekran hatam klavye hatasıydı ve örerilen çözümleri uyguladığımda 21 gün sorun yaşamadım ve bugün tekrardan mavi ekran hatası aldım.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.026 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 18 Şubat 2022 #2 Moonshineae dedi: Merhaba geçen aylarda ilk mavi ekran hatamı almıştım ve önerilen çözümleri uyguladığımda bir sorun yoktu (bugüne kadar) bugün 2. mavi ekranımı aldım. Minidump dosyam: mavi ekran.rar Ekran kartı GTX 1650 Ti. İşlemci i5 10200H. Dipnot: Geçen mavi ekran hatam klavye hatasıydı ve örerilen çözümleri uyguladığımda 21 gün sorun yaşamadım ve bugün tekrardan mavi ekran hatası aldım. Genişletmek için tıkla... Yine klavye sürücü hatası. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Moonshineae dedi: Merhaba geçen aylarda ilk mavi ekran hatamı almıştım ve önerilen çözümleri uyguladığımda bir sorun yoktu (bugüne kadar) bugün 2. mavi ekranımı aldım. Minidump dosyam: mavi ekran.rar Ekran kartı GTX 1650 Ti. İşlemci i5 10200H. Dipnot: Geçen mavi ekran hatam klavye hatasıydı ve örerilen çözümleri uyguladığımda 21 gün sorun yaşamadım ve bugün tekrardan mavi ekran hatası aldım. Genişletmek için tıkla... Yine klavye sürücü hatası. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net