GTX 1650 Ti sistem Windows 11'e geçilir mi?

Mhmtx

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
1650ti
İşlemci
i5 10300h
Son zamanlarda çok güncelleme alan Windows 11 şu an buglardan hemen hemene arınmış ve Windows 10'dan daha iyi diye duydum. Sizce Windows 11'e geçilir mi? Windows Update kısmından direkt yükseltme olarak Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Herhangi bir dosya kaybı ya da sorun yaşar mıyım? FPS düşüşü yaşar mıyım?

Windows hiçbir zaman FPS etkilemez. Evet doğrudur performans olarak Windows 10'dan daha iyi görünüyor. Düşüşü yaşadım ben ama benim sistemimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

• Oyunlarda performans kaybı yaşamazsınız.
  • Windows Update yükseltmenizde dosya kaybı oluşmaz.
Tavsiye ederim. Pişman olacağınızı düşünmüyorum.

Hocam Merhaba, Ben Windows 11'e geçmenizi pek önermem. Ben win11 e geçtim güncelleme de yaptım ama ciddi fps düşüşü alıyorum ve yakınlarım da aynı sorunu yaşıyor. Windows 10 a tekrar geçince tekrar artış aldım. Fps tarzı yada ağır oyunlarda Windows 10'u tercih edin. İsterseniz bir deneyin ama tavsiye etmem.

Windows hiçbir zaman FPS etkilemez. Evet doğrudur performans olarak Windows 10'dan daha iyi görünüyor. Düşüşü yaşadım ben ama benim sistemimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Hocam ben denedim yani baya bir etkisi oluyor. Sorunu tek ben yaşamıyorum.

Hocam Merhaba, Ben Windows 11'e geçmenizi pek önermem. Ben win11 e geçtim güncelleme de yaptım ama ciddi fps düşüşü alıyorum ve yakınlarım da aynı sorunu yaşıyor. Windows 10 a tekrar geçince tekrar artış aldım. Fps tarzı yada ağır oyunlarda Windows 10'u tercih edin. İsterseniz bir deneyin ama tavsiye etmem.

Hocam ben denedim yani baya bir etkisi oluyor. Sorunu tek ben yaşamıyorum.
Bende yaşadım r6 da 120 fps alırken 60 a düştü yalan veya abartma söylemiyorum.

Hocam Merhaba, Ben Windows 11'e geçmenizi pek önermem. Ben Windows 11'e geçtim güncelleme de yaptım ama ciddi FPS düşüşü alıyorum ve yakınlarım da aynı sorunu yaşıyor. Windows 10'a tekrar geçince tekrar artış aldım. FPS tarzı ya da ağır oyunlarda Windows 10'u tercih edin. İsterseniz bir deneyin ama tavsiye etmem.

Hocam ben denedim yani bayağı bir etkisi oluyor. Sorunu tek ben yaşamıyorum.

Sürücüleri W11'e özel güncellerseniz sorun olmuyor kaç tane sorun çözdüm bununla alakalı.

Son zamanlarda çok güncelleme alan Windows 11 şu an buglardan hemen hemene arınmış ve Windows 10'dan daha iyi diye duydum. Sizce Windows 11'e geçilir mi? Windows Update kısmından direkt yükseltme olarak Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Herhangi bir dosya kaybı ya da sorun yaşar mıyım? FPS düşüşü yaşar mıyım?
Update kısmından yaparsanız dosya kaybı olmaz.

Bundan 7-8 ay önce WIN11 indirmiştim aşırı yavaşlama hissettikten ve 1 ay geçtikten sonra WIN10'a geri dönemediğim için format atmak zorunda kalmıştım, dün yine belki değişmiştir diyerek bu hatayı yaptım ve 2 dakika bile beklemeden geri döndüm. Gerçekten çok kötü bir işletim sistemi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı