GTX 1650 uyumlu işlemci önerisi

MertAli37

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı yükseltmeyi düşünüyorum. Şu anki işlemcim i5-4570. çoğu oyunda darboğaz yaşıyorum. Anakart 1150 pin olduğu için anakartı da değiştirmeliyim. GTX 1650 ile uyumlu anakart+işlemci önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir durum var hocam. Mevcut sisteminiz işlemciden dolayı ddr3. Yani yeni işlemci ve kart ile birlikte ddr4 ram de almanız gerekiyor. O yüzden bütçeyi imkan varsa arttırmanızı ya da ikinci el düşünmenizi tavsiye ederim.
Hocam bütçeyi 5 veyahut 6k ya kadar arttırabilirim. Olmazsa elimdeki parçaları satar bir miktar daha koyarım üzerine. Bana birbiriyle uyumlu parçalar önerirseniz benim için kâfi ona göre bütçemi ayarlayayım

Hocam bütçeyi 5 veyahut 6k ya kadar arttırabilirim. Olmazsa elimdeki parçaları satar bir miktar daha koyarım üzerine. Bana birbiriyle uyumlu parçalar önerirseniz benim için kâfi ona göre bütçemi ayarlayayım

Daha güçlü kartları bile besleyebilecek güçte f/p olarak iyi bir işlemci. 1080p'de 3060ti, 6600 XT'ye kadar üzmez.

Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ram bu olabilir.

Corsair Vengeance LPX 16 GB (2X8) 3200 MHz CL16 CMK16GX4M2E3200C16 DDR4 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Anakart;

Gigabyte H610M-K Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

6277 lira yapıyor.

Sistem toplama kısmında başlık açıp farklı öneriler de alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı