GTX 1650 ve 10400F sisteme 1600 TL monitör tavsiyesi

Bütçe
1600

Tolisso

Femtopat
Daha fazla  
GTX 1650, 10400F sisteme uygun, 144Hz 1 ms, ince çerçeveli, mümkünse Curved, mümkün değilse normal ekranlı monitör arıyorum. IPS panel en iyisi diyorlar bir bilgim yok ama doğruysa IPS panel olan bir monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Genelde CS:GO, Valorant oynarım onun dışında sistemin kaldırabileceği her oyunu da oynarım. Bütçem maksimum 1600 TL.

Curved:

Düz:

Curved:

Düz:

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. Bunların hepsi Nvidia uyumludur demi ? Bide öyle bi muhabbet varmış ondan soruyorum. Uyum sorunu yoksa bunlardan birini alacağım.

Uyumludur. Sanırım G Sync'ten bahsediyorsunuz o ASUS'ta var ama Dell gerek parlaklık olarak gerek renk gamutu olarak daha iyidir.
Uyumludur. Sanırım G Sync'ten bahsediyorsunuz o ASUS'ta var ama Dell gerek parlaklık olarak gerek renk gamutu olarak daha iyidir.
G Sync nedir buradan öğrenebilirsiniz.

G Sync nedir buradan öğrenebilirsiniz.
Dostum şuan inceliyorum baya aydınlandım. Peki sen hangi paneli önerirsin? Genelde oyun oynayacağım ama tarayıcıda da çok vakit geçirdiğim oluyor.

Kral bunun ilk açıklamasına 1 ms diyor, ayrıntılı bilgilerde 4 ms diyor hangisi doğru? Tavsiyelerine güveniyorum 1 ms ise yarın sipariş verecem dostum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı