GTX 1650 ve i3 9100F darboğaz yapar mı?

@FalconPolat Dediğinde cok haklısın ama eski kafa insanları ikna etmek zor oluyor. Benim ailem de öyle oradan biliyorum. Dolandirilmaktan korkuyorlar. "Zaten her dışarıdan alışveriş yaptığınızda fazla para ödeyerek dolandiriliyorsunuz, bir kere internetten alışveriş yapın eger dolandirilirsaniz bir daha yapmazsınız ama dolandirilmazsaniz siz kazanmış olursunuz. Paranız cebinizde kalır." Aynen bu şekilde söylüyorum. Yine ikna edemiyorum. Risk almaktan korkuyorlar. Ama risk almadan da kazanç olmaz. Bence bu eskilerin yetiştirilme tarzıyla alakalı bir şey.

Bu tarz yerlerden elbette dolandırılmazsın ama olur da adı sanı bilinmeyen yerlere parayı kaptırıp dolandırıcı oldukları ortaya çıkarsa harcama itirazı diye bir nimet var. Sırf mağazadan alacağım diye 400-500-600 lira fark ödenmez risk kesinlikle alınmalı.

Bu tarz yerlerden elbette dolandırılmazsın ama olur da adı sanı bilinmeyen yerlere parayı kaptırıp dolandırıcı oldukları ortaya çıkarsa harcama itirazı diye bir nimet var. Sırf mağazadan alacağım diye 400-500-600 lira fark ödenmez risk kesinlikle alınmalı.
Yok hocam o kadar pahalıya gelmiyor hazır sistem olduğu için ucuza geliyor parçaları öbür sitelerle aynı olmasa bile en fazla 30-50TL farkeder

Hazır sistem yerine elinde parça listesiyle Vatan'a gitsen onlar toplayıp verecek, yine hazı sistem olacak 🙂 Bence GTX 1650 almanın hiç bir mantığı yok.

Soruna gelirsek de i3-1650 ikilisinde sorun olmaz. 8 GB RAM'de günümüz için durumu kurtarır. BF5'de ara ara takılmalar olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı