GTX 1650 ve i5 9300H sistemde Red Dead Redemption 2 takılma sorunu

Makaleler
2
Yer
İstanbul\Çanakkale
Daha fazla  
Arkadaşlar Chapter 3'e gelene kadar oyunda FPS düşmesi olmuyordu. Saint Denis haritasında başlarda yine akıcıydı fakat birkaç görev yaptıktan sonra anlamsız takılmalar başladı, bazen oynanmayacak dereceye kadar geliyor, seslerin bozulduğu da oluyor. RAM yetersizliğinden mi diyeceğim ama internette 8 RAM ile akıcı gözükmekte.
  • i5 9300H.
  • GTX 1650 4 GB.
  • 8 GB DDR4 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2 çok güçlü sistemleri bile zorlayan bir oyun, ayarları düşürmeyi deneyin, bu takılmalar ani FPS düşmesi şeklinde mi oluyor yoksa FPS 15-20'lerde mi seyrediyor?

Oyunun grafik ayarları nasıl? Texture kalitesini düşürmeyi deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Her şeyi High ya da Ultra yapmaktansa böyle ayarlar daha iyi olabiliyor.

1590238629360.png

1590238606162.png

Son düzenleme:
Oyunun grafik ayarları nasıl? Texture kalitesini düşürmeyi deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Her şeyi High ya da Ultra yapmaktansa böyle ayarlar daha iyi olabiliyor.

Eki Görüntüle 571244

Eki Görüntüle 571243

Evet buna göre yapmıştım zaten sorun bence grafik ayarlarında değil gibi çünkü önceden hiçbir sorun olmadan oynuyordum yani takılırken sesler bile cızırtıyor bozuluyor değişik bir durum.

Evet buna göre yapmıştım zaten sorun bence grafik ayarlarında değil gibi çünkü önceden hiçbir sorun olmadan oynuyordum yani takılırken sesler bile cızırtıyor bozuluyor değişik bir durum.
Bu sorun bende de var oyunu ilk oynadığım sıralar hiç bir sıkıntı yoktu ama son zamanlarda FPS dropları oluyor aynı şekilde ses bile bozuluyor birden FPS 0'a düşüp tekrar yükseliyor. Bende de 8 GB RAM var RAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Bu sorun bende de var oyunu ilk oynadığım sıralar hiç bir sıkıntı yoktu ama son zamanlarda FPS dropları oluyor aynı şekilde ses bile bozuluyor birden FPS 0'a düşüp tekrar yükseliyor. Bende de 8 GB RAM var RAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
3.Chapter ve Saint Denis açıldıktan sonra olmaya başladı hocam ben de sizde de aynı böyle mi durum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı