V sync kapat dene.144 Hz 1 ms bir monitörüm var ama Shadow of the Tomb Raider 60 Hz üzerine çıkmıyor. sorun bende mi, oyunda mı?
Eki Görüntüle 1266762
Eki Görüntüle 1266763
Olmuyorsa amd fidelity fx var onu ON yapıp hz ayarlayabilirsin.V sync kapat dene.
V-Sync kapatarak NVIDIA Denetim Masası 3D ayarları> program ekle kısmından oyunu ekleyip düşey senkronizasyonu açık hale getirerek de kullanabilirsiniz. Monitörünüz G-Sync de destekliyor zaten, DP bağlantısı yaptıysanız G-Sync açın, V-Sync kullanmanıza gerek yok.
Hocam V-Sync açık kapatıp tekrar dener misiniz?
V-Sync kapat dene.
Olmuyorsa AMD FidelityFX var onu on yapıp Hz ayarlayabilirsin.
Yaşadığınız sorun ise oyun ile alakalı. Exclusive Fullscreen seçeneğini seçerek tekrar kontrol eder misiniz?Hocam DP yapmadım ayarlarda da G-Sync görünmüyor V-Sync kapattım olmadı.
Yaşadığınız sorun ise oyun ile alakalı. Exclusive fullscreen seçeneğini seçerek tekrar kontrol eder misiniz?
Bu arada yakın zamanda bir DP kablosu alın, monitöre yazik etmeyin G-Sync kullanın.
HDMI bağlantı yaptığınız için gözükmüyor. DisplayPort bağlantısı yaptığınızda gözükecek.Hocam ayarlardan kastım, NVIDIA Control masasında yok G-Sync dediğiniz olay.
Yaşadığınız sorun ise oyun ile alakalı. Exclusive fullscreen seçeneğini seçerek tekrar kontrol eder misiniz?
Bu arada yakın zamanda bir DP kablosu alın, monitöre yazik etmeyin G-Sync kullanın.
Steam destekte şunu demişler 'Exclusive Fullscreen' on yap çalışır.Hocam onu denedim olmadı oyun zaten 60 FPS üzerine çıkmıyor monitör FreeSync muhtemelen bunun da etkisi vardır.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.