GTX 1650 vs RTX 3050

berkaygozer

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo İdeapad
RTX 3050Ti
Ryzen 5 6600H
16GB RAM
Arkadaşlar merhaba, Gaming laptop almak istiyorum ama ayni markanın sadece ekran kartı farkı var. Birinde GTX 1650 birinde RTX 3050 var. Arasında fiyat farkı 1500 lira benim içinde büyük bir fark araştırmalarımda ise RTX 3050 darboğaz yaptığına dair bilgiler var. Sizler ne düşünüyorsunuz? Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, Gaming laptop almak istiyorum ama ayni markanın sadece ekran kartı farkı var. Birinde GTX 1650 birinde RTX 3050 var. Arasında fiyat farkı 1500 lira benim içinde büyük bir fark araştırmalarımda ise RTX 3050 darboğaz yaptığına dair bilgiler var. Sizler ne düşünüyorsunuz? Hangisini almalıyım?
hocam ben rtx 3050 monster aldım. pek tabi dandik havası veriyor(bios özellikleri, açılırken 12-13 saniye yerine 20 saniye vermesi, custom isolar desteklememesi, fan kontrol, performans modu gibi ayarların seçildiği uygulamanın yetersizliği gibi. yani bunlar sizin için çok önemli olmayabilir). bi aralar lenovo gtx 1650 laptop almayı düşünüyordum. ama şu an 4 aylık monster rtx 3050 performans deneyimim gayet iyi. bire bir aynı olsa bile dlss için alınabilir(fsr teknolojisi gibi sadece downscale yapmıyor).

Hocam ben RTX 3050 Monster aldım. Pek tabii dandik havası veriyor(BIOS özellikleri, açılırken 12-13 saniye yerine 20 saniye vermesi, Custom ISO'lar desteklememesi, fan kontrol, performans modu gibi ayarların seçildiği uygulamanın yetersizliği gibi. Yani bunlar sizin için çok önemli olmayabilir). Bir aralar Lenovo GTX 1650 laptop almayı düşünüyordum. Ama şu an 4 aylık Monster RTX 3050 performans deneyimim gayet iyi. Bire bir aynı olsa bile DLSS için alınabilir(FSR teknolojisi gibi sadece downscale yapmıyor).

Hocam merhabalar saygılar hangi modeli kullanıyorsunuz bende Abra A5 v16.7 var keşke kadabra olsaymış kronik sorunu olmasaymıs kronik sorunu var mı peki.

Hocam merhabalar saygılar hangi modeli kullanıyorsunuz bende Abra A5 v16.7 var keşke kadabra olsaymış kronik sorunu olmasaymıs kronik sorunu var mı peki.

Yok. Fanlar falan gayet iyi. 8 GB RAM var bende arada bir FPS düşüyor o kadar. Monster o konuda uğraşıyor kanka kronik bir sorunu varsa götür onlara

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı