5600HÖyle.
İşlemci zaten 10. nesil R5 kaçıncı nesil (yani çıkış yılı) ?
5600HÖyle.
İşlemci zaten 10. nesil R5 kaçıncı nesil (yani çıkış yılı) ?
Çıkış yılı?
Oyun oynamasan bile 3050 RTX senin kullanacağın uygulamalarda daha iyi performans sağlar.Pek pc'den anlamıyorum diyebilirim yazılımda ekran kartından çok işlemci ve ram önemli diye biliyorum o yüzden konuyu açtım zaten.
Dediğim gibi oyun oynanmayacağım.
İşlemci farketmez çıkış yılı 2020 i5 de aynı yıllarda çıktı. O yüzden ben direk ekran kartına bakardım.
TeşekkürlerÇıkış yılı?
Oyun oynamasan bile 3050 RTX senin kullanacağın uygulamalarda daha iyi performans sağlar.
İşlemci farketmez çıkış yılı 2020 i5 de aynı yıllarda çıktı. O yüzden ben direk ekran kartına bakardım.
Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Technopat'in daha yeni kullanıcısıyım da.Teşekkürler
Çözüm işaret kısmı daha gelmedi şu anlık yapamam maalesefÇözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Technopat'in daha yeni kullanıcısıyım da.![]()
Çözüm işaret kısmı daha gelmedi şu anlık yapamam maalesef![]()
RTX 3050 daha iyi.Merhabalar yazılım için laptop almayı düşünüyorum 13.000 TL bütçem var ve bu bütçe ile GTX 1650 ve RTX 3050 laptoplar var. Bu ekran kartlarında gözle görülür bir fark olur mu? Oyun için değil yazılım için kullanacağım.
(i5 10. nesil+RTX 3050 mi Ryzen 5 5600h GTX 1650 mi?)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.